Horoskop za 18. april

Zabava - Nedelja 18.04.2021 - 09:22

Pred vama je horoskop za nedelju 18. april. Sa srećom.

Horoskop za 18. april. Foto: Mondo Horoskop za 18. april. Foto: Mondo

Ovan

Razmislite šta biste mogli da radite kod kuće. Provedite više vremena sa porodicom. Pomalo ste pasivni što ne liči na vas, ali iskoristite makar popodne za odmor.

Bik

Važno je da uvažite mišljenje drugih ljudi jer ćete tako da imate više mogućnosti za saradnju. Budite skloni kompromisu. Dosta toga možete da naučite od kolega.

Blizanci

Nemate strpljenja za druge ljude. Najradije biste sve brzo da odradite na poslu. Ipak, priliv novca je moguć i bar ćete time da budete zadovoljni.

Rak

Recite bliskim ljudima šta vam smeta. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta. Držite distancu sa osobama koje vam se ne dopadaju. Danas je vreme da se posvetite sebi.

Lav

Posavetujte se oko nekih poslovnih problema sa osobom u koju imate poverenje. Budite staloženi. Ne donosite ishitrene odluke ni na poslu, ni privatno.

Devica

Veoma malo pokazujete emocije partneru i to može da dovede do problema. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na neku osobu koju dugo znate i da joj pokažete da vam se dopada. Na poslu je sve idealno i nemate nikakve probleme.

Vaga

Ne pokazuje emocije na poslu. Zadržite privatne probleme za sebe. Jako je važno da budete vredni i odgovorni.

Škorpija

Moguća su nova poznanstva sa zanimljivim osobama. Možete da upoznate osobe koje su slične vama i da sarađujete sa njima. Bitno j da danas budete srdačni i i otvoreni za nove mogućnosti.

Strelac

Stalno imate utisak da sve što uradite nije dovoljno. Nesigurni ste u svoje mogućnosti. Potrudite se da štedite danas, nije dan za trošenje novca.

Jarac

Recite partneru šta vas muči, možda može da vam da dobar savet ili da pomogne. Slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život.

Vodolija

Potrudite se da date prostora osobama koje su uvek tu za vas. Družite se sa dragim ljudima. Na poslu je moguća neka promena na bolje zbog dosadašnjeg uloženog truda.

Ribe

Bilo bi dobro da usporite malo sa tempom života. Ne brzajte sa odlukama koje se tiču ljubavi. Idealan je dan za ljubav ako ste slobodni. Veoma ste romantični danas.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: