Horoskop za 18. decembar

Zabava - Utorak 18.12.2018 - 00:31

Pred vama je horoksop za utorak 18. decembar. Sa srećom.

Horoskop za 18. decembar. Foto: Mondo Horoskop za 18. decembar. Foto: Mondo

Ovan

Danas ćete lako doneti dobre odluke u vezi sa poslom. Bitno je da sve odradite brže nego inače. Imate više samopouzdanja i to svi primećuju.
Bik

Danas ćete biti detaljni i sve ćete na poslu odraditi savršeno. Dobra je komunikacija sa partnerom i bliskim ljudima. Moguć je problem sa glavoboljom.
Blizanci

Ne dopada Vam se stanje na poslu, a ni sa kolegama nemate odličan odnos danas. Gledajte da završite šta ste započeli, jer će priliv novca biti odličan i možete ići u šoping.

Rak

Danas ste veoma neodlučni. Potrudite se da, ako želite promene na poslu, da ne donosite odluke prebrzo. Nemate energiju da odradite sve što ste zamislili.
Lav

Preosetljivi ste. Ne reagujte na provokacije drugih. Potrebna Vam je motivacija za rad. Ništa ne ide kako ste planirali.
Devica

Preko prijatelja možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se svideti. Zauzeti, sve je kako treba u vezi. Novi predloge za promene u poslu uzmite sa rezervom. Ne morate ništa odlučivati danas.
Vaga

Razmislite o promenama na radnom mestu ili o promeni radnog mesta. Ne prenagljujte ako ste napeti ovih dana. Očekujte pomoć neke osobe u vezi sa problemima koji Vas muče.
Škorpija

Od Vas zavisi kako će se partner danas ponašati, pa budite prijatni. Ne pravite partnera ljubomornim, a ako ste ste slobodni, onda bi bilo dobro da izađete sa osobom koja Vam se duže vreme dopada. Danas je odličan dan za zabavu.
Strelac

Neki problemi koji Vam mogu iskrsnuti u privatnom životu Vas mogu uznemiriti danas. Usredsredite se na posao. Budite profesionalni iako Vam se ne radi.
Jarac

Pravite kompromise sa drugima. Slobodni, moguć je flert. Pazite kome šta pričate, budite diskretni u vezi sa privatnim životom.
Vodolija

Imate previše posla i niste sigurni kako da sve bolje odradite. Potrebna Vam je pomoć. Komunikativni ste pa ćete lako doći do rešenja sa kolegama.
Ribe

Danas ste skloni flertu. Ako ste u vezi, poradite na strasti. Moguć je priliv novca. Bićete prilično zadovoljni uspehom na poslu.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: