Horoskop za 18. decembar

Zabava - Sreda 18.12.2019 - 09:13

Pred vama je horoskop za sredu 18. decembar. Sa srećom.

Horoskop za 18. decembar. Foto: Mondo Horoskop za 18. decembar. Foto: Mondo

Ovan

Danas Vam je rasuta pažnja i teško Vam je da radite. Nadređeni će biti zahtevniji nego obično. Budite odgovorniji na poslu.
Bik

Možete očekivati pomoć neke ženske osobe sa kojom sarađujete duže vreme. Bićete zadovoljni rezultatima na kraju dana. Nađite više vremena za relaksaciju i privatni život popodne.
Blizanci

Odlično se osećate. Prilično ste smireni. Moguća je poseta rođaka ili prijatelja.
Rak

Komunikativni ste i sjajno raspoloženi. Moguć je kraći put danas. Iskoristite priliku za neku novu saradnju, bićete zadovoljni ishodom novog dogovora.
Lav

Veoma ste vredni. Treba da se potrudite da završite sve što ste započeli. Preosetljivi ste i veoma napeti.
Devica

Zadržite neke stvari za sebe da ne napravite problem u vezi. Napeti ste. Nemojte burno da reagujete, budite staloženi.
Vaga

Morate da pazite na rokove. Ne slušajte druge šta Vam pričaju, nego se potrudite da uradite sve što možete sami. Idealan je dan za završavanje obaveza.
Škorpija

Imate dosta ideja. Potrebno je da odredite prioritete. Nađite vreme za druženje sa prijateljima.
Strelac

Ne morate baš sve reći šta Vam smeta, jer drugi možda neće imati razumevanje. Zadržite neke informacije za sebe. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.
Jarac

Ako ste u vezi, veoma ste romantični. Ako ste slobodni, na putu možete da upoznate neku novu osobu. Organizujte se bolje na poslu.
Vodolija

Napravite neku promenu na poslu da biste bili efikasniji. Pokušajte da uradite nešto lepo za partnera. Slobodni, ne želite da menjate status.
Ribe

Nemojte zapostavljati privatni život  zbog posla, nego pokušajte da izdvojite vreme za sve. Možete da upoznate neku osobu  koja može da Vam bude zanimljiva. Napravite kompromis sa partnerom.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: