Horoskop za 18. decembar

Zabava - Nedelja 18.12.2022 - 10:19

Pred vama je horoskop za nedelju 18. decembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Kako dnevni horoskop za 18. decembar 2022. godine kaže, polje posla je Ovnovima posebno naglašeno. Imate sjajnu viziju i radite na tome da svoje ciljeve ostvarite. Danas ste ubrali još jedan poen. Strastveni ste, varnice sevaju između vas i partnera. Proverite pritisak.
 
BIK
Najverovatnije ćete morati da odustanete od današnjih planova. Ne očajavajte, biće još prilika, a imaćete vremena i da ideje usavršite. Vaš um i glava su u raskoraku. Sviđe vam se neko ko ne bi trebalo da vam osvoji srce. Jedno će popustiti. Mogući su bolovi u zglobovima.
 
BLIZANCI
Ne volite pritisak, mnogo bolje funkcionišete kada su vam zadaci predstavljeni kao izazov i igra. To bi danas mogao da vam bude problem. Preispitujete svoje odluke iz prošlosti, nedostaje vam bivša ljubav. Sačekajte koji dan pre nego što se uhvatite za telefon. Problemi sa stomakom.
 
RAK
Mozak vam radi kao dobro podmazana mašina, sve konce hvatate, očekuje vas značajan uspeh. Imaćete ponudu koja će vas navesti da razmislite o pokretanju sopstvenog biznisa. Otkrivate ko vam je pravi prijatelj, a ko samo želi korist. Osećate se dobro.
 
LAV
Danas zvezde savetuju Lavove da dobro razmisle o finansijskoj situaciji i poslu. Da li je ova plata vaš limit ili zaslužujete više? Niko vam neće ponuditi povećanje ako ga sami ne zatražite. Iako ste navikli da budete "alfa" u svojoj vezi, danas pustite partnera da vodi. Manji problemi sa leđima.   
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 18. decembar 2022. godine kaže da će oni koji posluju sa inostranstvom naići na prepreke. Moraćete ceo plan da revidirate i drugačije pristupite. Mnoge Device dolaze do prekretnice u ljubavi. Vreme je za velike odluke, nemojte da ih se plašite. Čuvajte se prehlada. 
 
VAGA 
Zvezde savetuju Vagama da uzmu u obzir finansije kad prave planove za buduće poslovanje. Dobro bi bilo da uđete u partnerske odnose, isplatiće vam se. Generalno, novac je danas u fokusu, pa isto tako će biti naglašen i u ljubavi. Zauzdajte se, sada je važno da budete štedljivi. Proverite krvnu sliku.    
 
ŠKORPIJA
Današnji horoskop savetuje Škorpije da naprave distancu sa osobama iz kolektiva koje naizgled dele njihove stavove u poslovanju. Nisu im čisti motivi. Najbolje bi bilo da odložite važne sastanke, za par dana situacija će biti povoljnija. U ljubavi jedna ženska osoba će odigrati ključnu ulogu, pomoći će vam oko problema. Nervozniji ste nego obično.  
 
STRELAC
Šarmom pokušavate da rešite probleme na poslu. Ipak, ni vaša harizma vam danas neće pomoći kod promena koje se dešavaju na višemnovou i ne možete na njih da utičete. Prilagodite se situaciji. Slobodni imaju upornog udvarača. Mogli biste da se zabavite. Unosite više vitamina.
 
JARAC
 
Jarčevi će ovaj dan provesti mirno, a moguć je i priliv novca pod uslovom da ne delaju van svojih ograničenja. U ljubavi moguće razmirice sa partnerom, isuviše ste posesivni. Nemojte da vršite priitisak na partnera, samo ćete ga oterati od sebe. Hronični bolesnici bi trebalo da izbegavaju ishranu koja im pogoršava stanje.
 
VODOLIJA
Danas ćete biti okupirani porodičnim problemima. Potrebno je da uspostavite balans između profesionalnog i privatnog života, inače ćete "sagoreti". Slobodni pripadnici ovog znaka su na raskrsnici - prepustiti se strastima ili čekati nekog s kim je moguća budućnost? Manje se nervirajte. 
 
RIBE
Dnevni horoskop za 18. decembar 2022. godine upozorava Ribe na neočekivane situacije, budite spremni da se iznenadite. Ako ste planirali put, bolje ga odložite, jer ćete naići na prepreke. Imate neke nedoumice vezano za partnera, a nikako ne uspevate da iz njega "izvučete" iskren razgovor. Dajte mu još vremena. Bilo bi dobro da smanjite unos kalorične hrane. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: