Horoskop za 18. jul

Zabava - Četvrtak 18.07.2019 - 09:16

Pred vama je horoskop za četvrtak 18. jul. Sa srećom.

Horoskop za 18. jul. Foto: Mondo Horoskop za 18. jul. Foto: Mondo

Ovan

Danas nemojte da se nervirate oko novca. Provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, nemojte da se vraćate na stare priče.
Bik

Potrudite se da dobro isplanirate obaveze koje morate da završite na poslu. Mogući su problemi sa varenjem, pa ne bi trebalo da se prejedate.
Blizanci

Ne zapostavljajte bliske ljude zbog obaveza. Ne morate da uradite sve što ste isplanirali. Vreme je za neke nove projekte.

Rak

Imate višak energije. Okruženi ste osobama koje Vas podržavaju u svemu što radite. Očekuje Vas uspešan dan.
Lav

Potrudite se da se fokusirate. Što se tiče partnerskih odnosa imate potrebu da se osamite. Ako ste u vezi, provedite više vremena posvećeni svojim obavezama.
Devica

Imate previše obaveza. Ne možete da postignete da sve odradite na vreme, ali i da uštedite novac. Vodite računa o zdravlju, posetite lekara preventivno.
Vaga

Potrebna Vam je promena na poslu. Saradnici Vam mogu dati neki savet kako da poboljšate svoje poslovanje. Bolje ćete se osećati popodne.
Škorpija

Skloni ste raspravama i veoma ste napeti. Ne nervirajte se oko troškova koje imate. Moguć je pad energije krajem dana, zato provedite više vremena sa porodicom.
Strelac

Jasno Vam je šta treba da radite i jako brzo obavljate obaveze. Budite odgovorni. Skloni ste flertu, a možete upoznati neku novu zanimljivu osobu na putovanju.
Jarac

Posvetite više vremena poslu, danas je bitno da budete ambiciozniji nego pre. Obratite pažnju na detalje. Imaćete odličan priliv novca, pa možete ići u šoping.
Vodolija

Komunikativni ste. Drugi ljudi mogu biti od pomoći. Ne morate sve sami da radite, saradnja može biti dobra, a kompromis je neophodan.
Ribe

Sve Vam ide od ruke. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, jer to neće biti od pomoći. Danas je dan za završavanje obaveza koje ste započeli ranije.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: