Horoskop za 18. jun

Zabava - Četvrtak 18.06.2020 - 11:09

Pred vama je horoskop za četvrtak 18. jun. Sa srećom.

Horoskop za 18. jun. Foto: Mondo Horoskop za 18. jun. Foto: Mondo

RAK

POSAO: Pred vama su veliki izazovi koje morate da prevaziđete ako želite da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Potrudite se da pokažete hrabrost, istrajnost i dovoljno strpljenja.

LJUBAV: Priredićete neko lepo iznenađenje voljenoj osobi jer želite da je podsetite da ste i dalje zaljubljeni u nju. Važno vam je da ona zadrži lepo i pozitivno mišljenje o vama.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Možete da očekujete da ćete se postepeno rešiti nekih problema iz prošlosti. Povoljan je period i za oporavak ako ste imali u planu intervenciju.

LAV

POSAO: Ne očekuje vas preterano veliki broj poslovnih obaveza danas. Veći deo vremena provodite opuštajući se. Smatrate da imate dovoljno vreme da se kasnije pozabavite nekim stvarima.

LJUBAV: Udvarate se osobi koja se još uvek nije izjasnila povodom toga da li želi da bude sa vama ili ne. Moguće je da polako gubite strpljenje i rizikujete da delujete napadno.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost bez prevelikog naprezanja. Potrudite se da nađete balans između odmora i aktivnosti. Nemojte da se zamarate previše.

DEVICA

POSAO: Nećete imati razlog za brigu na ovom planu. Situacija je veoma pozitivna i vi ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete da ćete danas ostvariti neki manji poslovni uspeh.

LJUBAV: Nije vam lako da definišete odnos sa osobom sa kojom već neko vreme imate zanimljiva dešavanja. Moguće je da biste vi voleli nešto ozbiljnije od trenutne avanture.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem možete da budete generalno dobrog zdravlja. Jaki ste, vitalni, osećate se dobro i imate dovoljno energije za sve. Očekuje vas odličan dan.

VAGA

POSAO: Nemojte da verujete u sve što čujete. Danas možete imati prevelika očekivanja ili vam neko daje lažna obećanja. Potrudite se da se distancirate od ljudi koji vam deluju sumnjivo.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan! Očekuje vas susret sa osobom sa kojom ćete imati veoma jaku hemiju. Možete da se nadate da ćete u narednom periodu razviti i dosta dublji odnos...

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu bi mogli da vas prate, a kolena su vam generalno najosetljivija tačka. Takođe, mogući su i neki manji problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan vam je veoma povoljan za posao. Dobro ste organizovani i sve što je u vašoj nadležnosti ostaje sređeno pod konac. Možete da očekujete dan bez iznenađenja.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije i važno vam je da partner neke stvari ozbiljno shvati. Ne želite da dopustite da se neko igra sa vašim poverenjem i emocijama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da bude povišen. Izbegavajte unos masne hrane i soli. Posavetujte se sa vašim lekarom oko navika koje bi trebalo promeniti.

STRELAC

POSAO: Možete da se opustite i da uživate danas jer vas ne očekuju poslovne obaveze. Vreme je za predah! Slobodan dan ćete iskoristiti kako bi se posvetili porodici i prijatelja.

LJUBAV: Očekuje vas jako lepa emotivna situacija sa osobom koja vam je veoma slična. Imate utisak daste se možda nekada već negde sreli. Pred vama je šansa da se više zbližite.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Ne biste trebali da imate ni jedan razlog za brigu kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da maksimalno uživate u ovom pozitivnom danu.

JARAC

POSAO: Užurbani ste i važno vam je da sve obaveze koje imate završite na vreme. Trudite se da budete posvećeni poslu. Dajete sve od sebe kako biste mogli da dođete do napredovanja.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati odličan odnos. Na ovom polju vam je sve potaman. Uživate u stabilnoj zajednici i osećate se zadovoljno i ispunjeno.

ZDRAVLJE: Prolazna ukočenost bi mogla da vas prati danas pa o tome povedite računa. Prijale bi vam lagane vežbe, masaža ili poseta fizioteraputu. Vodite računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Putovanje u inostranstvo vam može doneti samo uspeh i nove mogućnosti za proširenje posla. Pred vama je pozitivan dan tokom kog ćete ostvariti neke od svojih planova.

LJUBAV: Može se reći da vam je situacija na ovom polju veoma interesantna. Očekuje vas neobavezna veza sa nekim zemljanim znakom. Možete da se prepustite svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Potrudite se da živite zdravo i da poštujete neka od osnovih pravila- da uzimate više vitamina, tečnosti i da odmarate dovoljno.

RIBE

POSAO: Vaše finansije su stabilne i posao ide baš onako kako ste planirali. Očekuje vas generalno dobar dan. Možete da se nadate pozitivnom ishodu situacije na poslu.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom susretu sa jednom osobom čija energija vam veoma prija. Pokazaćete joj da sa vaše strane postoje emocije i iščekivati pozitivnu reakciju.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: