Horoskop za 18. jun

Zabava - Petak 18.06.2021 - 10:12

Pred vama je horoskop za petak 18. jun. Sa srećom.

Horoskop za 18. jun. Foto: Mondo Horoskop za 18. jun. Foto: Mondo

Ovan

Skloni ste kompromisu. Ne osećate se baš najbolje danas. Budite otvoreni za svaku saradnju i ako niste motivisani da radite.
Bik

Neka ženska osoba može da vam pomogne na poslu. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa drugima iako možete da budete nervozni popodne. Nesigurni ste u svoje potencijale pa je potrebno da vam drugi ukažu na njih.

Blizanci

Veoma ste romantični ako ste u vezi. Nemojte previše emotivno da reagujete za svaku sitnicu. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.
Rak

Razmislite kako može da pomognete nekoj bliskoj osobi koja traži pomoć od vas. Nije vam lako da zadobijete pažnju partnera. Ako niste zauzeti ne brzajte sa odlukom da uletite u neku ljubavnu vezu.
Lav

Lako dolazite do dogovora sa drugima. Probajte da izbegnete susret sa osobom sa kojom ne možete da sarađujete. Dan je odličan za sređivanje dokumentacije.
Devica

Bilo bi dobro da ne trošite novac na sve stvari koje vam nisu veoma potrebne. Budite promišljeni i razmislite dobro o svojim poslovnim koracima. Previše se brinete o drugima. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.
Vaga

Imate dobru priliku da napredujete na poslu i to zahvaljujući svojim idejama, bez obzira na to koliko prepreka da vam postave. Odlično ste raspoloženi i danas sam sve ide od ruke.
Škorpija

Imate utisak da vas drugi ne razumeju na način na koji vi to želite. To može prilično da vas nervira. Oslonite se na svoje sposobnosti i ne obraćajte pažnju na druge ljude, nego se držite svog plana rada.

Strelac

Niste sigurni šta tačno partner oseća prema vama. Slobodni, imate prevelika očekivanja od drugih ljudi. Ne zapostavljajte prijatelje zbog privatnog života.
Jarac

Napeti ste zbog posla. Treba da budete racionalniji da biste na kraju dana bili zadovoljni postignutim rezultatima. Usporite se i budite temeljni.
Vodolija

Proverite sve obaveze na početku dana. Spremite se na iznenađenja. Ne prihvatate lako tuđe mišljenje o poslu, ali možda nečije ideje nisu tako loše, možete da napravite kompromis.
Ribe

Potrebna vam je podrška bliskih ljudi u vezi sa promenama koje želite da napravite. Nije vam lako jer ste preumorni i nemate dovoljno energije. Ne zapostavljajte ipak svoje zdravlje, da bi ste uspeli u ostvarenju ciljeva.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: