Horoskop za 18. maj

Zabava - Utorak 18.05.2021 - 09:39

Pred vama je horoskop za utorak n18. maj. Sa srećom.

Horoskop za 18. maj. Foto: Mondo Horoskop za 18. maj. Foto: Mondo

Ovan

Danas možete da budete veoma raspoloženi. Pokušajte da se bavite sportom ili budite kreativni. Ne zaboravite da se posvetite voljenoj osobi ako ste slobodni skloni ste flertu.
Bik

Posvetite se porodici. Završite sve što ste započeli. Nemate motivaciju za rad, ali saradnici mogu da vas podstaknu da date sve od sebe.

Blizanci

Veoma ste komunikativni. Lako dolazite do rešenja problema. Pazite kome šta pričate i budite diskretniji.
Rak

Odlično se osećate. Moguć je priliv novca. Bićete zadovoljni situacijom na poslu na kraju dana.

Lav

Potrudite se da stavite svoje potrebe na prvo mesto. Očekujte pomoć od drugih ljudi. Mogući su problemi sa glavoboljom i pritiskom zbog previše stresa.
Devica

Završite započete obaveze. Potrudite se da budete temeljni kao i uvek, ne površni. Nije vam lako da ispratite zahteve nadređenih i kolega.
Vaga

Provedite više vremena sa prijateljima. Danas se osećate odlično i poletno. Dosta ideja možete da realizujete uz pomoć drugih ljudi.
Škorpija

Ambiciozni ste. Sve vam ide od ruke i imate podršku saradnika. Budite tačni, odgovorni i pazite na rokove.

Strelac

Pomalo ste rasejani. Danas bi ste radio išli na kraći put. Ipak, probajte da se fokusirate na prioritete. Ne dozvolite da drugi pomisle da ste neozbiljni.
Jarac

Obavezna je štednja. Platite račune na vreme. Veoma ste strastveni i skloni flertu i ljubav vam je na prvom mestu danas.
Vodolija

Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći. Kompromis je bitan da biste uspeli da budete zadovoljni poslom. Saradnja sa svima će biti odlična.
Ribe

Veoma ste vredni. Završavate sve što ste zamislili. Brinite više o svom zdravlju i ne premarajte se.


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: