Horoskop za 18. maj

Zabava - Četvrtak 18.05.2023 - 09:20

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 18. maj 2023. godine savetuje Ovnovima da zadrže smirenost. Osobe sa kojim niste posebno bliski će pomoći da rešite neke probleme na poslu. Mogući finansijski gubici, pazite na šta trošite. Nervozu prenosite na partnera. Izbegavajte fizičke napore. 
 
BIK
 
Moguće je da ćete dobiti neočekivane, ali veoma primamljive ponude vezane za posao. Neki Bikovi će imati priliku da brzo napreduju u karijeri, ali neki će morati da se dosta žrtvuju. Moguća značajan priliv novca ili skupi pokloni. Preuzmite inicijativu u ljubavnim odnosima. Dobro se osećate.
 
BLIZANCI
 
Veoma uspešan dan, ali ćete morati baš dosta da radite. Finansijske probleme uspešno rešavate, velika je verovatnoća da ćete neočekivano dobiti neki novac, i to mnogo više nego što ste očekivali. Partner očekuje da mu posvetite više pažnje. Slobodni da se više otvore za nova poznanstva. Bolovi u nogama.
 
RAK
 
Izaberite prave saveznike. Potražite pomoć od ljudi koji su vas već podržali, ne verujte onima koje ne poznajete dovoljno. Lako pronalazite zajednički jezik sa suprotnim polom. Pazite da vas ne protumače "samo kao prijatelja". Mogući su bolovi u leđima.
 
LAV
 
Danas biste mogli da se napregnete preko svojih mogućnosti, dan će biti prilično naporan. Uzdržite se od nepromišljenih postupaka, nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Slobodni Lavovi "padaju" na neobičnu osobu. Osećate se dobro. 
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 18. maj 2023. kaže da će Devica dobiti primamljivu ponudu za posao. Privučeni ste idejom, ali danas nemojte da donosite odluku. Moguće su sitne razmirice sa partnerom, lako ćete izgladiti odnose. Očekujte strastveno veče. Pritajeni stres vam izaziva glavobolju.
 
VAGA
 
Danas se teško nosite sa svojim slabostima i odolevate iskušenjima. Postoji mogućnost da će vas neko izmanipulisati da radite baš ono što želi, a što nije u vašu korist. Partner će vam održati lekciju koja vam je bila potebna. Smanjite unos jake hrane, loše se osećate.  
 
ŠKORPIJA
 
Dešavaće vam se mnogo zanimljivih i lepih stvari. Misteriozni ste prema suprotnom polu, možda je baš to deo vaše privlačnosti. A šta vi želite? Dugo se krijete pod maskom. Zauzete Škorpije imaju napad ljubomore. Poboljšajte imunitet. 
 
STRELAC
 
Dobro se slažete sa ljudima i to vam pomaže da napredujete u poslu. Strelčevi koji razmišljaju o promeni posla ili su se usudili na istu, osetiće kajanje. Dobro razmislite pre nego presečete. Imate želju za avanturom. Naučite da se zauzdate da ne biste izgubili ono što vam je važno. Nervoza.  
 
JARAC
 
Danas imate priliku da naučite nešto novo, steknete dragoceno iskustvo. I na poslu i kod kuće vodite računa da atmosfera bude prijatna, da nema sukoba i nesuglasica. Stiže ljubavna ponuda koje ne želite da odbijete. Manji problemi sa glavoboljom.
 
VODOLIJA
 
Neće vam biti lako danas. I poslovni i ljubavni odnosi su napetiji nego inače, umorni ste od toga da stalno nekome nešto objašnjavate. Pokažite čvrstinu, to će ih naterati da saslušaju vaše mišljenje. Izbegavajte krupne kupovine. Više spavajte. 
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 18. maj 2023. godine kaže da biste mogli danas da date sebi oduška. Isljučite telefon, odložite obaveze (ako je moguće) i ugodite sebi. U večernjim satima dobijate neočekivani poziv na druženje. Moguće je neko zanimljivo poznanstvo. Pokažite se u najboljem svetlu. Smanjite unos gaziranih pića. 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: