Horoskop za 18. novembar

Zabava - Četvrtak 18.11.2021 - 10:06

Pred vama je horoskop za sredu 18. novembar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Provedite dan sa prijateljima. Ne odugovlačite u komunikaciji i recite svakom šta vam se ne dopada. Budite direktni.
Bik

Na poslu ne ide sve kako ste isplanirali. Napravite kompromis sa drugima. Moguća je nova poslovna prilika za dodatni posao, ako već radite. Ako ne radite, dobićete nove vesti u vezi sa poslom.

Blizanci

Imate potrebu da radite više. Imate dosta ideja. Bitno je da se bolje organizujete da ne biste kasnili u obavljanju obaveza.
Rak

Ne kupujte stvari koje nisu bitne. Budite realni u ljubavi, recite partneru šta vam smeta i pokušajte da nađete dogovor. Napeti ste.
Lav

Odlično se osećate. Vredni ste. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Kreativnost na poslu se ceni.
Devica

Imate dosta posla i veoma vas to opterećuje. Budite agilniji. Moguć je kraći put, pa iskoristite priliku koja vam se pruža.
Vaga

Odličan je dan za relaksaciju. Bavite se stvarima koje volite, bilo da je to hobi ili sport. Veoma ste strastveni i skloni flertu.
Škorpija

Ako ostanete kod kuće bićete nervozni. Ljubav mora da bude na prvom mestu, pa se posvetite partneru. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.

Strelac

Komunikativni ste. Iskoristite sjajan dan za napredak na poslu. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da postignete.
Jarac

Moguć je priliv novca. Imate povećanu motivaciju da radite. Bićete zadovoljni rezultatima na kraju dana.
Vodolija

Napeti ste. Nemojte da se premarate na poslu. Sve vam ide sporije nego što ste planirali, ali zato se makar potrudite da budete temeljni.
Ribe

Umorni ste i iscrpljeni od obaveza. Ne opterećujte se previše poslom. Provedite vreme sa prijateljima, to će da vam prija.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: