Horoskop za 18. septembar

Zabava - Petak 18.09.2020 - 09:28

Ribe su danas romantične, Vaga aktivna, Jarac posvećen uživanju u životu, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 18. septembar FOTO: Mondo Pročitajte dnevni horoskop za 18. septembar FOTO: Mondo
Ovan
Sve ide brže nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom vašeg posla. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima, ali pazite na detalje.
 
Bik
Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Imate podršku saradnika za sve što smislite. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza koje nisu previše važne, privatni život ne mora da trpi.
 
Blizanci
 
Iskoristite dan za realizaciju nekih planova i ideja koje imate duže vreme. Pokušajte da isplanirate bolje svoje vreme. Neće svi da budu tolerantni ako budete kasnili sa odrađivanjem obaveza.
 
Rak
Imate višak energije. Veoma ste komunikativni i druželjubivi. Odličan je dan za šoping ili kupovinu telefona. Bitno je samo da budete umereni u trošenju.
 
Lav
Imaćete odličnu saradnju sa drugima. Izađite u susret kolegama ako ste u mogućnosti. Zauzeti, posvetite više pažnje partneru. Slobodni, možete da upoznate preko posla neku osobu koja može da vam se baš dopadne.
 
Devica
Sporiji ste nego obično i to vas frustrira, ali nemate neku motivaciju da radite brže, to je sigurno. Potrudite se da se odlično organizujete, da ne biste nešto propustili. Danas je idealan dan da započnete sa ostvarenjem nekih ideja.
 
Vaga
Odlično se osećate danas. Bavite se sportom ili nekom aktivnošću, to će da vam prija. Komunikativni ste. Moguć je kraći put.
 
Škorpija
Napeti ste. Družite se više sa prijateljima. Bitno je samo da ne radite nešto što vam ne odgovara, a što se tiče posla, odložite šta se može.
 
Strelac
Neka ženska osoba sa posla može da ima dobre konstruktivne predloge za napredovanje. Budite konkretni i držite se prioriteta, ne preuzimajte svakako na sebe više obaveza nego što možete da podnesete. Uz praktična rešenja za probleme možete lako da pregurate dan.
 
Jarac
Odličan je dan za putovanja, zabavu, opuštanje, usavršavanje. Skloni ste preteranom uživanju, ali danas vam je to neophodno. Odmorite se i ugodite sebi.
 
Vodolija
Nemojte se nervirati oko toga što vam sve ne ide kako ste zamislili, jer vi uvek čim imate ideju vidite i njenu realizaciju. Ne može sve tako jednostavno da bude, bar ne danas. Pod stresom ste. Štednja je obavezna danas.
 
Ribe
Opterećeni ste previše obavezama koje vam drugi ljudi nameću. Ne nervirajte se, nego se potrudite da se usredsredite na neke stvari koje morate da uradite baš uz pomoć drugih ljudi. Saradnja je neophodna. Veoma ste romantični, pa popodne iskoristite za romantiku sa partnerom ili nova poznanstva.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: