Horoskop za 19. april

Zabava - Petak 19.04.2024 - 09:38

Pred vama je horoskop za petak 19. april. Sa srećom.

Foto: Mondo Foto: Mondo

OVAN

Dnevni horoskop za 19. april 2024. godine upozorava vas na osobu iz okoline, koja se samo pravi da vam je prijatelj. Dobro pazite kakve detalje iz svog života delite sa njom, jer će saslušati kao da joj je stalo, a potom sve proširiti dalje. Moguća je glavobolja.

BIK

Bikovi, dnevni horoskop vam kaže da zavirite duboko u svoje srce, tamo se krije odgovor na pitanje koje vas danima muči! U poslu blistate, svi bi želeli da danas budu kao vi. Posvetite vreme prijateljima sa kojima se retko viđate.

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 19. april 2024. godine u znaku je radosti. Dobićete neku lepu vest, ili čak iznenađenje, od drage osobe koju dugo niste videli. Kada je zdravlje u pitanju, proverite krvnu sliku.

RAK

Vaš dnevni horoskop poručuje da malo usporite, kao da ste se preforsirali prethodnih dana i gubite fokus. Izlazak sa prijateljima koje dugo znate će vas napuniti dobrom energijom, čak će vam dati i nekoliko ideja za budućnost. U širem društvu nalazi se neka osoba kojoj se dopadate.

LAV

Dnevni horoskop za 19. april vas upozorava da triput merite, jednom sečete, kada su važni razgovori u pitanju. Jezik će vam potencijalno biti brži od pameti, i postoji "sjajna" prilika da se uvalite u problem. Nekada je mudrost u tišini. Prijaće vam da popodne čitate knjigu ili gledate omiljenu seriju.

DEVICA

Imate previše obaveza, i ova nedelja vam je teško pala. Poslušajte savet koji ste dobili već više puta - naučite da drugima podelite odgovornosti koje objektivno njima i pripadaju, ali pokušavaju da ih ostave kod vas. Osetićete se rasterećeno i dobićete nalet nove energije. U ljubavi, slobodnim Devicama dnevni horoskop predviđa flert preko poruka!

VAGA

Dnevni horoskop za 19. april 2024. godine vam sugeriše da danas budete na raspolaganju prijateljima, biće im potrebna vaša podrška. Uvek ste umeli odlično da slušate ljude, a danas će vaš savet nekome biti zlata vredan. Ne preskačite obroke, koliko god da ste u gužvi!
ŠKORPIJA

Uzbudljiv dan za vas, prema dnevnom horoskopu. Slika jednog odnosa koji imate biće prevrnuta naglavačke, ali na dobar način. Očekujte neočekivano i budite spremni da vas promene koje najavljuju astrolozi pošalju u novu avanturu! Pripazite na troškove, nije trenutak za veliko trošenje.

STRELAC

Imate problem sa kakvim se Strelčevi retko suočavaju - danas vas ljudi shvataju i doživljavaju pogrešno. Šta god da pomislite ili kažete, nekako će biti protumačeno kako ne treba! Ako možete, popodne neko vreme provedite sami pored reke ili druge vode, to će vas opustiti i vratiti vam balans, a samim time i uspeh u komunikaciji.

JARAC

Dnevni horoskop vam najavljuje veliki test samokontrole. Moguće je da će neko pokušati da vas izbaci iz takta, ili jednostavno nećete moći da odolite nekom iskušenju. U svakom slučaju, pokušajte da budete jači od iskušenja kako biste privukli dobru energiju. Mogući su problemi sa želucem.

VODOLIJA

Danas je neko uporan u pokušaju da privuče vašu pažnju, a vi se "pravite ludi". Imate želju da ne podelite baš svaki deo sebe sa nekom osobom, i to je najverovatnije pametna odluka. Kada je zdravlje u pitanju, budite više fizički aktivni, prijaće vam.

RIBE

Dnevni horoskop za 19. april 2024. godine vam savetuje oprez sa novcem, moguće je da nećete imati velike troškove ali nećete biti ni oprezni. Zvezde vas upozoravaju da ne biste bili na gubitku zbog zaboravnosti. U ljubavi vam cvetaju ruže, iskoristite ovaj trenutak!

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: