Horoskop za 19. avgust

Zabava - Sreda 19.08.2020 - 09:47

Ovan ima zahtevan dan pred sobom, Vaga je pod stresom, Devica uživa na poslu, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 19. avgust Pročitajte dnevni horoskop za 19. avgust
Ovan
Dosta ulažete u svoje usavršavanje, zdravlje i brinete o sebi. Tako jačate svoje samopouzdanje i ako imate zahtevan dan kao danas, to za vas neće da bude opterećujuće.
 
Niste u mogućnosti da izdvojite više vremena za partnera, a to nije baš dobro za vaš odnos.
 
Bik
 
Romantični ste. Neophodna vam je nežnost. Napeti ste jer biste se bolje organizovali. Ipak, rasejani ste i nemate fokus na poslu.
 
Blizanci
Preosetljivi ste u odnosima sa drugima. Dosta tuđih problema može da vas optereti. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu. Sjajno vam ide završavanje započetih obaveza, veoma ste brzi.
 
Rak
Preko prijatelja ćete moći da upoznate neku osobu sličnu vama. Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju na poslu. Nemate dovoljno energije, ali je bolje da budete spori nego neprecizni. Na ovaj način ćete sigurno biti zadovoljni na poslu.
 
Lav
Postoji mogućnost novog poznanstva na putu, a možda neka osoba koja dođe u vaše mesto započne komunikaciju sa vama pa iz toga nastane nešto više. Zauzeti, bićete više posvećeni poslu. Nemojte da se forsirate da radite previše. Bolje je da samo završite sve što ste započeli.
 
Devica
Očekujte od osobe koju poznajete dugo više pažnje. Ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera, ako ste zauzeti. Sve ide kako treba na radnom mestu, veoma ste zadovoljni.
 
Vaga
Danas bi trebalo da se potrudite da se ne uključujete previše emotivno u rad, držite se pravila i planova. Pod stresom ste jer biste najradije da sve obaveze završite jako brzo, ali je to nemoguće. Saradnici mogu da vam pomognu da biste sve stigli na vreme.
 
Škorpija
Niste raspoloženi za saradnju sa drugim ljudima. Potrudite se da se fokusirate na neodložne poslove. Izbegavajte rad sa osobama koje Vam baš ne odgovaraju i izbegavajte da započinjete nove projekte danas.
 
Strelac
Platite sve račune na vreme. Budite odgovorniji i ne ostavljajte sve za neki drugi dan. Moguć je veći nesporazum sa nekom ženskom osobom na radnom mestu.
 
Jarac
Odličan je dan za ljubav. Dobro se osećate i činite sve da usrećite partnera. Prijatni ste prema drugima i sve će da vam ide od ruke.
 
Vodolija
Idealan je dan za šoping pa ga iskoristite. Ne nervirajte se zbog kolega sa kojima nemate idealan odnos, nego radite sve što možete sami. Bolje ćete da se osećate ako budete manje radili, bolje se organizovali, pa ćete onda da imate više vremena za svoj privatni život.
 
Ribe
Ako ste slobodni, moguća je avantura ili nešto više sa nekom zanimljivom osobom koja vam se dopada odavno. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom. Sve Vam ide brže nego inače.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: