Horoskop za 19. jul

Zabava - Utorak 19.07.2022 - 08:09

Pred vama je horoskop za utorak 19.jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Danas ste veoma efikasni i produktivni i samo želite da završite sve obaveze na vreme. Ovakav stav će vam pomoći da izbegnete brojne probleme. Budite fizički aktivniji i obavite neki razgovor sa porodicom koji odavno odlažete.
 
Bik
Gledajte da danas što više odmarate jer vam je to preko potrebno. Izdvojite vreme da se napunite energijom, tako što ćete raditi nešto u čemu uživate. Prija vam i druženje sa ljudima, ali samo sa onima sa kojima možete da budete potpuno opušteni.
 
Blizanci
Imaćete dosta poziva za druženje, a jedino što danas želite je da pobegnete od svega i osamite se kod kuće. Nađite načina da se opustite, a uveče uživajte u romantičnim trenucima sa partnerom. Dobar je dan za kupovinu odeće.
 
Rak
Harizmatični ste i ostavljate snažan utisak na svakoga koga sretnete. Komunikacija vam je danas sjajna, pa je dobro da to iskoristite i raščistite neke nesuglasice od ranije. Ambiciozni ste, krupnim koracima grabite ka cilju!
 
Lav
Imate veoma izraženu želju za putovanjem, istraživanjem, učenjem nečeg novog, pa gledajte da barem na neki način to ostvarite. Uživate u vremenu koje provodite sa prijateljima, koji će vam dati i neki dobar savet.
 
Devica
Zvezde su vam danas veoma naklonjene, pa iskoristite to da tražite povišicu ili unapređenje! Izbegavajte rasprave sa kolegama, neće vam doneti ništa dobro. Slobodni, moguća je veza sa nekim ko vam je "zabranjen", razmislite da li vam to treba.
 
Vaga
Voleli biste da vas niko ništa ne pita danas, da dan provedete sami. S druge strane, drugima ste toliko privlačni da se svi otimaju da budu u vašem društvu. Uradite ono što želite, ali ako odbijate druženje, barem pazite da ne budete grubi prema drugima.
 
Škorpija
Dajete sve od sebe na poslu i to će se i te kako isplatiti! Razgovor sa nekom ženskom osobom će vas možda navesti da promenite svoje ciljeve. Budite strpljivi u odnosu sa partnerom, moguće su manje nesuglasice.
 
Strelac
Današnji dan vam donosi neki test, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Vodite računa da ne pređete granice pristojnosti u odnosu sa nadređenim. Zvezde su vam naklonjene kada je reč o novcu.
 
Jarac
Potreban vam je beg od svakodnevice, pa bi bilo idealno da odete na neki izlet ili isplanirate putovanje. Popodne se bavite sređivanjem ili preuređenjm doma, to će vam prijati. Budite fizički aktivniji.
 
Vodolija
Motivisani ste da radite napornije i da se bolje organizujete, a da biste to ostvarili, sedite i sve dobro isplanirajte. Puni ste pozitivne energije i kao takvi ste veoma poželjno društvo. Slobodni, neki neočekivani susret će vam ulepšati dan.
 
Ribe
Niste naročito raspoloženi, ali savet je da se potrudite da saslušate druge i napravite kompromis, tako će vam sve lakše pasti. Dobar je dan za pregovore o novcu, iskoristite to. Dobro bi vam došao neki vid druženja sa prijateljima, to će vam poboljšati raspoloženje.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: