Horoskop za 19. jun

Zabava - Petak 19.06.2020 - 13:17

Pred vama je horoskop za petak 19. jun. Sa srećom.

Horoskop za 19. jun. Foto: Mondo Horoskop za 19. jun. Foto: Mondo

Ovan

Pokušajte da budete u što boljim odnosima sa saradnicima. Ne radite nešto što je protiv Vaših interesa. Neko bi mogao da Vam bude zanimljiv danas, naročito ako je duhovit i komunikativan.
Bik

Sada je trenutak da date maksimum na poslu. Razmislite o pravcu u kojem će ići vaša karijera. Razmislite kako da započnete neke nove saradnje sa ljudima koje znate duže vreme.

Blizanci

Atmosfera na poslu je napeta. Ne samo da ne znate kako da se postavite, već ste verovatno zatrpani poslom do guše. Ne verujete obećanjima, ali ne želite ni da rizikujete.
Rak

Situacija je mnogo bolja nego ranije na poslu. Ako vam partner zamera bilo šta što se tiče organizacije uradite nešto po tom pitanju. Izdvojite vreme za ljubav. Praktični problemi mogu biti povod za rasprave.
Lav

Ne dozvolite drugima da Vas opterećuju. Pošto ste usmereni na druge, morate u nečemu da se prilagodite. Budite ambiciozni na poslu.
Devica

Partner vas u poslednje vreme kritikuje. Nemate vremena ni za koga, prezauzeti ste. Predstoji susret sa nekom osobom koja je mlađa od Vas.
Vaga

Dobijate ponudu koja može da izgleda sjajno, ali ne brzajte sa odlukama. Nemojte imati prevelika očekivanja. Ništa ne potpisujte, posebno ne bitne ugovore.
Škorpija

Malo prištedite jer može da se desi da možete da napravite veće troškove ili da se zadužite. Vaša tolerantnost može da se okrene protiv Vas. Neko može da misli da ako ste ljubazni, da niste pronicljivi i da može da bude neiskren. Budite oprezni.
Strelac

Moraćete da se uhvatite u koštac sa poslovnim izazovom i to će Vam poći za rukom. Ne razbacujete se novcem. Vodite računa da ne napravite neku grešku što se tiče dokumentacije.
Jarac

Možete da se osetite i pomalo nesigurnim u ljubavi i emotivno uzdrmani nekim stvarima koje ćete čuti o sebi, ali ne obraćajte pažnju. U ljubavi vam najviše odgovara društvo osobe koju znate dugo, pa su simpatije možda uzajamne.
Vodolija

Nećete biti zadovoljni ako sve ne bude kako ste hteli. Ne krivite neke druge ljude za sve što vam se dešava, nego se potrudite da uradite šta možete. Moguć problem sa pritiskom danas.
Ribe

Poboljšava se finansijska situacija, ali ste nezadovoljni jer ste umorni i previše radite. Ne bi trebalo da se previše opterećujete nezadovoljstvom nego da posvetite budućnosti. Razdražljivi ste. Provedite više vremena sa porodicom.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: