Horoskop za 19. maj

Zabava - Petak 19.05.2023 - 09:13

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 19. maj 2023. godine vam donosi potrebu za izolacijom. U prethodnom periodu ste ponavljali greške zbog čega imate pad motivacije. Napunite baterije i postavite prioritete pre nego što krenete u bilo kakvu realizaciju. Ne ignorišite partnerove savete, mogu da vam pomognu.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa veliku promenu! Dobićete vest koja na vašu karijeru može da utiče baš onako kako želite, iskoristite trenutak. Čeka vas napredak, zato se dobro potrudite da svim izazovima stanete na crtu. U ljubavi sve ide kako treba, samo se potrudite da više vremena provodite sa partnerom.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju novo poznanstvo! Horoskop vas savetuje da ne ostajete kod kuće. Krećite se i budite voljni za saradnju sa novim kontaktima. Horoskop vas savetuje da povedete računa o ishrani, prijala bi vam fizička aktivnost. Niste zainteresovani za ljubav, ali sledi zanimljiva komunikacija putem društvenih mreža.
 
RAK
 
Horoskop vas savetuje da se okružite pozitivnim ljudima. Brinete kako da postignete sve obaveze koje imate, prihvatite pomoć od člana porodice. Nije povoljan dan za potpisivanje važnih ugovora, pokušajte da odložite. Horoskop vas savetuje da više spavate, pojačajte unos vitamina.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 19. maj 2023. godine kaže da finansijske probleme rešavate već na kraju dana. Ako želite da zarađujete više, morate da prihvatite da niste uvek u pravu. Obratite pažnju na poznanika kog ste upoznali preko prijatelja, moguće je da radi protiv vas. Danas je dan za romantiku!
 
DEVICA
 
Ljubav je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, zapostavljate svoje kriterijume. Ne prilagođavajte se drugima tako olako, vreme je da svoje želje stavite na prvo mesto. Budite jasni i direktni u svojim namerama i videćete da je rešenje jednostavnije nego što mislite. Posao ide kako treba.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 19. maj 2023. godine kaže da ne odbijate sve poslovne prilike koje vam se ukazuju. Druge stvari su vam prioritet, iako niste zadovoljni finansijskom situacijom. Savet je da zagrejete stolicu i da ne očekujete da će drugi raditi za vas. Prija vam solo status, a moguć je i povratak bivše ljubavi.
 
ŠKORPIJA
 
Veliki uspeh obeležava ovaj dan! Uverićete se da sav trud isplatio, iako ste u prethodnim periodu bili skeptični i verovali da ste sve radili uzaludno. Novčani dobitak će ponovo podstaći motivaciju i blistaćete kao nikada pre. Slobodne Škorpije mogu da računaju na novu ljubav.
 
STRELAC
 
Remeti vas kontakt koji ste povratili sa nekim iz prošlosti. Slušajte svoju intuiciju i ne pokrećite privatni biznis sa tom osobom. Moguće je da ćete se susreti sa nekom prevarom koja će vas potpuno poremetiti. Jedna osoba vam sprema iznenađenje, zna kako da vam popravi dan.
 
JARAC
 
Danas konačno rešavate problem koji se tiče imovine, kuće ili stana. Rodbina nije naročito zadovoljna zbog toga, ali ostanite fokusirani na sebe. Blizak prijatelj želi da pokuša nešto više sa vama, a ni nećete biti ravnodušni. Nova romansa na pomolu!
 
VODOLIJA
 
Imate osećaj da vam ništa ne ide. Danas nailazite na niz nepredviđenih prepreka koja će vam dodatno smanjiti želju za radom, ali ovo može da bude test. Ukoliko ga savladate, sledi nagrada na koju ćete biti ponosni. Upornost se isplati i u ljubavi, poslušajte svoje srce, a ne razum.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 19. maj 2023. godine vas savetuje da isplanirate putovanje na destinaciju koja je blizu mesta u kom živite. Beg od gužve bi vam pomogao da spoznate šta želite, naročito ako ste na klackalici kada je donošenje važne odluke u pitanju. Razbistrite misli i budite iskreni prema sebi. U ljubavi sve ide kako treba, ali osamite se kako bi zaista znali šta je ono što želite.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: