Horoskop za 19. mart

Zabava - Četvrtak 19.03.2020 - 00:25

Pred vama je horoskop za četvrtak 19. mart. Sa srećom.

Horoskop za 19. mart. Foto: Mondo Horoskop za 19. mart. Foto: Mondo

Ovan

Provedite više vremena sa partnerom, ali i prijatelji moraju biti deo Vašeg života. Bitno je da sve izbalansirate.

Ako ste budete potrudili malo više na poslu danas, to će uvideti nadređeni.

Bik

Imajte razumevanja za voljenu osobu ako ima previše obaveza. Stupite u kontakt sa osobom koja Vam se dopada. Moguće je usavršavanje.
Blizanci

Romantični ste. Kolege na poslu su sklone saradnji. Danas je dan za neke nove stvari na poslu, nemojte biti previše pasivni.
Rak

Mesec u Vodoliji Vam donosi nervozu. Nemojte reći baš sve što Vam smeta danas, sačekajte da prođe napetost danas. Nemojte previše emotivno da shvatate kritiku.
Lav

Možete da potražite pomoć partnera u vezi sa bitnim odlukama, ako ne možete sve sve da odradite sami. Neophodna Vam je podrška. Napeti ste.
Devica

Odradite obaveze na vreme. Poštujte rokove koji su Vam zadati, a kolege će Vam izaći u susret i podržati Vas u svemu do sada. Ne ulazite u rasprave sa partnerom.
Vaga

Ako ste u dugoj vezi ili braku, danas ćete biti romantični i strastveniji nego inače. Možete opet da pokrenete neku saradnju iz prošlosti. Bitno je da radite sa osobama sa kojima imate dobru komunikaciju.
Škorpija

Udovoljite sebi i ne propuštajte priliku da povežete posao i zadovoljstvo, bitno je da nađete nešto lepo u poslu koji radite. Preosetljivi ste. Nemojte da se preforsirate poslom danas.
Strelac

Odlično se osećate i komunikativni ste. Mesec u znaku Vodolije donosi dobro raspoloženje. Danas je dan da završite započetu knjigu ili da odgledate omiljenu seriju.
Jarac

Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o drugima, stavite svoje potrebe na prvo mesto. Štednja je preporučljiva danas.
Vodolija

Uživate u slobodnom vremenu. Nije Vam do ljubavi danas. Pošto imate višak energije i napeti ste, gledajte da uposlite svoj um.
Ribe

Nemate motivaciju, ali završite ono što je bitno i pazite da ne kasnite. Budite odgovorni. Nije dobro da započinjete neke nove projekte ili obaveze, držite se ustaljenog načina rada.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: