Horoskop za 19. septembar

Zabava - Ponedeljak 19.09.2022 - 08:35

Pred vama je horoskop za ponedeljak 19. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 19. septembar 2022. godine vam predviđa veliki uspeh na poslovnom planu, koji će pratiti i novčani dobitak. Ako niste u vezi, dobijate poziv za izlazak o kakvom ste maštali. U kući vam predstoji neka popravka koju odlažete nedeljama, najbolje je da joj se danas posvetite.
 
BIK
Nije dobar dan za putovanja, odložite ih za neku drugu priliku. Budite fleksibilniji u pristupu ljudima, jer ne znate šta se krije iza njihovog "čudnog" stava. Neko u porodici pokušava da vam diktira kako da se ponašate, ali slobodno to zanemarite umesto da se nervirate.
 
BLIZANCI
Dnevni horoskop za 19. septembar savetuje vas da duboko udahnete i podsetite se koliko ste sposobni. Predstoji vam neki projekat zbog kojeg ste nervozni, ali nema potrebe, sve će biti u najboljem redu. Pripazite zglobove, moguća je ukočenost.
 
RAK
Dobijate odličnu ponudu za novi posao ali biće vam potrebno nekoliko dana da je razmotrite. Danas vas nerviraju najobičnije stvari, gužva u saobraćaju, vreme... Držite u fokusu ono što je važno i nemojte da rasipate energiju na sitnice.
 
LAV
Dnevni horoskop vam predviđa novčani dobitak, i već znate na šta ćete ga potrošiti! Budite velikodušni i isplanirajte i poklon za dragu osobu koja uskoro proslavlja važan jubilej. Ako dugo sedite za računarom, savetuje vam se istezanje, naročito u predelu donjeg dela leđa.
 
DEVICA
Nova ljubav vam stiže ako niste u vezi, i oboriće vas s nogu! Biće ovo uzbudljiva jesen kada je ljubav u pitanju. Pripazite s novcem da se ne biste neprijatno iznenadili krajem meseca.
 
VAGA
Dnevni horoskop vam najavljuje da konačno stiže dobra vest u vezi s poslom! Razmišljate o nekoj većoj promeni životnog stila, ali imate utisak da vas partner ne podržava. Očekujte neobičan telefonski poziv.
 
ŠKORPIJA
Budite aktivniji jer vam dnevni horoskop predviđa veliki pad energije. Fizička aktivnost će vam prijati, i telu i duhu! Neka osoba iz vaše okoline se oseća zapostavljeno, pružite joj pažnju i izdvojite vreme za nju.
 
STRELAC
Očekuje vas flert sa nekom osobom koja je malo starija od vas. Ovaj period u vama uvek budi želju za avanturom, i ako ste spremni na novi korak, neka to bude i više od flerta. Uzdržite se od većih troškova danas.
 
JARAC
Dnevni horoskop vam je u znaku novčanog dobitka koji nije vezan za posao. Partner se ponaša nepredvidivo i to vam unosi nervozu, morate da popričate kako biste pronašli stabilno tlo za vašu vezu. Ne preterujte danas s hranom da ne biste opteretili želudac.
 
VODOLIJA
Vaša kreativnost želi da se iskaže u punom sjaju, a danas vam obaveze to uopšte ne dozvoljavaju i to vam stvara frustraciju. Vaša duša je umetnička, a trenutni život pun "dosadnih" zadataka. Sačekajte vikend i dozvolite sebi da zablistate!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 19. septembar najavljuje vam važan razgovor. Moguće je da ste preuzeli neku inicijativu ili dobili ideju na poslu, ali da još uvek nikoga o tome niste obavestili. Budite oprezni, ako uspe pokupićete pohvale, ali ako ne uspe, odgovornost i krivicu će svi svaliti na vas.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: