Horoskop za 1.avgust

Zabava - Utorak 01.08.2023 - 09:21

Bikovi rastrzani, Škorpija ustaje na "levu nogu", Ribe da se pričuvaju jednog, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 1. avgust 2023. godine vam donosi novi početak. Na poslu vas očekuju noviteti, a isto tako i u ljubavi. Slobodni Ovnovi uživaće u strastima, dok će oni zauzeti da pređu na sledeći korak u odnosu. Budite obazriviji u saobraćaju!
 
BIK
 
Danas ste rastrzani oko posla i privatnog života. Pokušavate da balansirate između dve stvari. Ostatak dana očekuje vas sporiji tempo i uživanje sa jednom osobom. Slobodnim Bikovima simpatija kuca na vrata. Pripazite na nezdravu ishranu!
 
BLIZANCI
 
Vaše ljubavno polje danas je na udaru. Ne znate šta želite, a opet vam nedostaje da se skrasite. Kako ste dobri na rečima, vreme je da ih sada primenite u delo. Jasno pokažite šta vam prija, a šta ne. U suprotnom bićete zaglavljeni sa sopstvenim mislima.
 
RAK
 
Imate utisak da nemate vremena da obavite sve što ste naumili. Taman započnete jedno, a onda se izjalovi nešto drugo. Udahnite duboko, izbrojite do tri. U redu je i da napravite mali predah, a onda da se bolje organizujete. Izbegavajte pozajmljivanje novca.
 
LAV
 
Vaša sposobnost predvođenja drugih danas dolazi do izražaja. Poželećete da komandujete ljudima u okruženju. Na poslu biste mogli da naiđete na otpor, te se radije odlučite za timski rad. U ljubavi vas hvataju trzavice. Nedostaje vam samoća. Unosite više tečnosti!
 
DEVICA
 
Zvezde vam danas donose izraženu komunikacju i potrebu za organizovanjem. To vam ide od ruke, ali pazite da se previše ne unesete u ulogu. Dobro je da nekad poslušate savet starijih. Izbgavajte impulsivnu kupovinu i odlučite se za neki vid štednje.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 1. avgust 2023. godine vam kaže da dobro razmislite u kom pravcu želite da vam se kreće karijera. Ukoliko imate privatan biznis nema vremena za pauzu. Trudite se da ostavite dobar utisak gde god da se pojavite i ostvarujte kontakte. Značiće vam u budućnosti!
 
ŠKORPIJA
 
Vrlo je moguće da ćete danas ustati na levu nogu. Skloni ste da često razmišlajte o prošlosti. Ne preterujte, kako ne bite gubili vreme. Slobodne Škorpije očekuje zanimljiv susret u okruženju, dok će one zauzete poželeti da raščišćavaju račune sa partnerom.
 
STRELAC
 
Dali ste sebi oduška, a sada je vreme da se uhvatite u koštac sa problemima i izazovima. Napravite jasan plan i pridržavajte se njega. Nedostaje vam discipline, ali i fizičke aktivnosti. To će vas dodatno podstaći i dati motivaciju. Unosite više tečnosti i vitamina!
 
JARAC
 
Kada vam nešto nije po volji, vi odmah dižete uzbunu. Time nećete ništa postići. Ukoliko vas nešto muči na poslu, obratite se nadležnim i trudite se da budete kolegijalniji. Očekuju vas omanji troškovi, te se ne zalećite previše sa trošenjem početkom meseca.
 
VODOLIJA
 
Početak dana donosi vam neočekivanu ponudu koja se ne odbija tako lako. Ne brzajte, dajte sebi vremena. Malo ste zanemarili sebe, vreme je da radite stvari koje vas ispunjuju. Odlazak u prirodu, druženje sa dragim ljudima ili šoping će vam prijati.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 1. avgust 2023. godine vas upozorava da se pričuvate ogovaranja iza leđa. Neko bi mogao da se izlane o vama. Jedna osoba vam je posebno u mislima, ali ne polažete prevelike nade. Zauzete Ribe bi trebalo više da se posvete partneru. Više se krećite!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: