Horoskop za 1.januar

Zabava - Ponedeljak 01.01.2024 - 08:45

Dnevni horoskop za 1. januar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 1. januar 2024. godine najavljuje lepe vesti od člana porodice. Okupite se i proslavite kako dolikuje! Na poslu je mirna situacija, ali već pravite planove za nove projekte. U ljubavi sve ide kako ste zamislili, očekuje vas razgovor kakav nikada pre niste vodili sa partnerom. Dobro se osećate.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam donosi energiju koja vam je falila u prethodnom periodu. Poletni ste i verujete da sve što uradite danas, može da vam znači za celu 2024. godinu! Prihvatite pomoć prijatelja, biće dragocena. Slobodni ulaze u komunikaciju sa osobom koju dugo poznaju, dok zauzete čeka romantično veče. Čuvajte se prejedanja.
 
BLIZANCI
 
Imate potrebu za izolacijom i prija vam da napunite baterije. Ukoliko je 1. januar 2024. godine za vas radni dan, napravićete rezultat na koji ćete biti ponosni. Partner vam sprema prelepo iznenađenje! Kod slobodnih bez većih promena. Jačajte imunitet, skloni ste prehladi.
 
RAK
 
Imate osećaj da ste ustali na "levu nogu", ali raspoloženje se popravlja već sredinom dana. Ako dugo očekujete novac za stare zasluge, danas stiže! Odličan dan za sve oni koji posluju sa strancima. Ne tako prijatna iznenađenja slede u ljubavi, ali zvezde kažu da je reč o nesporazumu koji lako možete da rešite. Više spavajte.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 1. januar 2024. godine kaže da ste danas u centru pažnje! U glavi vam je osoba koju ste upoznali na samom dočeku, ne plašite se da pokažete emocije. Zauzeti jačaju odnos sa partnerom kroz zajedničke aktivnosti. Ne donosite važne odluke kada je posao u pitanju. Nije povoljan dan za novčane pozajmice. Dobro se osećate.
 
DEVICA
 
Vreme je da napravite predah. Pod tenzijom ste zbog poslovnih zadataka i brinete da li ćete sve uspeti da završite do Božića. Ne žurite, već postavite prioritete i napravite dobar plan organizacije. Danas se posvetite članovima porodice koji su vas se uželeli. U ljubavi sve teče kako treba, zadovoljni ste. Moguća glavobolja.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 1. januar 2024. godine kaže da se danas posvetite prijateljima. Nekome će vaša pomoć biti prekopotrebna, uradite sve što možete. Vratiće vam se višestruko! Popodne može da vas iznenadi čestitka za Novu godinu od osobe iz prošlosti. Stare emocije se ponovo bude? Dobro razmislite šta vam je činiti. Pojačajte unos vitamina.
 
ŠKORPIJA
 
Osoba koju ste upoznali nedavno vam je u mislima. Niste sigurni šta želi i muči vas to što vam daje povod, a potom se povlači. Zvezde kažu da danas treba da se fokusirate na sebe. Provedite dan u meditaciji. Na poslu se zahuktava nova prilika za lični rast i razvoj. Iskoristite je. Više spavajte.
 
STRELAC
 
Ukoliko danas imate kritike za partnera, povedite računa o tonu. Vaše primedbe mogu da budu pogrešno shvaćene, a konstruktivan razgovor je ključ uspeha. Dobijate vesti o poslovnim promenama koje mogu da idu u vašu korist. Horoskop vas savetuje da ne otkrivate svima svoje planove i ciljeve.
 
JARAC
 
Nije povoljan trenutak za rešavanje novčanih dugova. Strpite se i uživajte sa najbližima u prvom danu 2024. godine. Osoba iz prošlosti vam ne izbija iz glave, pošaljite joj poruku. Jedna čestitka Nove godine može da pokrene kontakt. Mnogi Jarčevi danas mogu da očekuju prelazak na viši korak u emotivnom odnosu! Vodite računa o ishrani.
 
VODOLIJA
 
Prija vam odmor. U prethodnom periodu ste uložili sve što ste mogli kako biste ostvarili dobre poslovne rezultate. Vreme je da uživate u plodovima rada. Ako ste slobodni, smeši se novo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Zauzeti, spustite loptu i pronađite više razumevanja za partnera. Dobro se osećate.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 1. januar 2024. godine kaže da danas uživate u svojoj kreativnosti. Imate inspiracije više nego ikada i planirate da se pozabavite onim što se dugo odlagali. U tome vam pomaže partner ili osoba koja vam se dopada! Kraj dana donosi romantiku koja će vam prijati. Dobro se osećate.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: