Horoskop za 2. april

Zabava - Utorak 02.04.2019 - 09:30

Pred vama je horoskop za utorak 2. april. Sa srećom.

Horoskop za 2. april. Foto: Mondo Horoskop za 2. april. Foto: Mondo

Ovan

Ne osećate se baš najbolje, ali bi trebalo da danas budete staloženi, mirni. Romantični ste i partner to primećuje. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se ne nervirate previše oko privatnog života.

Bik

Moguć je početak neke tajne veze. Bilo bi dobro da promislite malo bolje o tome. Ove nedelje se ne premarajte.

Blizanci

Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje treba da odradite. Imate sjajnu komunikaciju sa partnerom. Danas je dan za uživanje sa partnerom i druženje sa dragim ljudima.

Rak

Preko prijatelja možete upoznati osobu koja Vam možda ne odgovara, pa izbegavajte avanture. Razmislite šta je ono što Vam stvarno treba. Nemojte brzati sa odrađivanjem obaveza. Budite temeljni i detaljni na poslu.

Lav

Napeti ste prilično. Posvetite više vremena poslu, ali bitno je da budete u stanju da napravite kompromise sa partnerom. Postoji mogućnost da upoznate neku novu osobu preko posla, ako ste slobodni.

Devica

Moguće su manje greške na poslu. Neka ženska osoba može Vas izbaciti iz takta. Možda ćete imati problema sa spavanjem.

Vaga

Današnji aspekti bude u Vama romantičnu stranu. Pripremite partneru neko iznenađenje. Udovoljite jedno drugom.

Škorpija

Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se veoma svideti. Nemate fokus danas. Najradije biste se odmarali. Završite sve obaveze koje ste već započeli.

Strelac

Strastveni ste danas. Dobro se osećate u vezi i uživate. Budite vredni danas. Ne shvatajte kritiku lično.

Jarac

Sve je kako treba danas. Osetljivi ste i romantični. Skloni ste saradnji i kompromisu. Ovo je jedan od boljih i uspešnijih dana.

Vodolija

Poslušajte neku stariju osobu na poslu. Može Vam dati dobar savet. Danas nemojte ulaziti u rasprave sa kolegama.

Ribe

Ne obazirite se na priče drugih ljudi o Vama. Organizujte se bolje da biste imali više vremena za partnera. Preosetljivi ste. Provedite više vremena sa porodicom, to će Vam prijati.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: