Horoskop za 2. jun

Zabava - Petak 02.06.2023 - 09:46

Pred vama je horoskop za petak 2. jun. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 2. jun 2023. godine vam donosi miran osećaj. Opušteni ste jer ste sve obaveze završili na vreme, a višestruko su se isplatile. Provedite dan sa partnerom, moguće je da će vam saopštiti lepu vest. Prija vam pažnja. Zdravlje je dobro, savet je da uvedete fizičku aktivnost.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa tenziju na poslu. Ne ide sve onako kako ste planirali, ali poteškoće će vas danas naučiti važnu lekciju - nikad ne slavite unapred. Na ljubavnom polju sve ide kako treba, ali ne oslanjajte se na to da će partner uvek imati razumevanja za nedostatak pažnje. Više spavajte.
BLIZANCI

Fokusirani ste na ljubav, prija vam pažnja osobe koju dugo poznajete. Čini se da vodite borbu razuma i srca, ali savet je da poslušate intuiciju. Danas možete da očekujete sjajnu vest koja se tiče posla. Čini se da će drugi više biti svesni vašeg napredovanja, nego vi sami. Red je da proslavite. Pojačajte unos vitamina.
RAK

Horoskop vas savetuje da se posvetite porodici i prijateljima. Prethodnih dana ste bili rasejani, a danas konačno osećate boljitak kada je raspoloženje u pitanju. Sredinom dana možete da očekujete lep gest od partnera. Vodite računa o ishrani, bićete skloni prejedanju.
LAV

Dnevni horoskop za 2. jun 2023. godine vam predviđa sjajnu poslovnu priliku! U početku ćete biti skeptični, ali čim stavite dobre i loše strane na papir, uverićete se da je ovo sjajna promena. Može da promeni vaše dalje planove, sledi finansijski napredak. U ljubavi sve ide kako treba. Zdravlje dobro.
DEVICA

Rad, red, disciplina! Današnji dan posvećen je poslu i želji za napredovanjem. Sredinom dana ćete se uveriti da se trud isplatio. U ljubavi je moguć nesporazum koji će stvoriti razdor između partnera i vas. Obratite pažnju na treću osobu koja se meša u vaš odnos. Povedite računa o ishrani.
VAGA

Dnevni horoskop za 2. jun 2023. godine kaže da se danas spremite za povratak osobe iz prošlosti. Slučajan susret može mnogo toga da promeni, a vi niste sigurni kojim putem da krenete. Savet je da poslušate intuiciju i da se više fokusirate na posao. Ukoliko želite veće prihode, potrebno je više truda.
ŠKORPIJA

Uspeh je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Danas možete da očekujete ovacije i aplauz za ono što ste postigli. Bićete ponosni na sebe, konačno se ostvarilo ono što ste želeli. Savet je da ne ostajete kod kuće, uveče sledi zanimljivo poznanstvo sa osobom suprotnog pola. Kako zračite, tako i privlačite!
STRELAC

Emocije upravljaju vama, pa osećate da ovo nije pravo vreme za pokretanje privatnog biznisa. Grešite, danas je odličan dan za ideje i nove poduhvate, jer sve što smislite, biće genijalno! Problemi u emotivnom odnosu su neminovni, vaše ambicije su totalno drugačije od partnerovih. Dobro razmislite da li vam je potrebno da idete protiv sebe.
JARAC

Nije povoljan dan za novčana ulaganja, poptisivanje važnih ugovora ili podizanje kredita. Mogući su propusti koji vam ne idu u prilog, aspekti kažu da je najbolje da odložite za neki drugi dan. Prija vam solo status i imate potrebu za izolacijom. Napunite baterije.
VODOLIJA

Do sada ste pomišljali da odustanete od svega što ste postigli, ali danas se sve menja. Svesni ste koliko možete da postignete sami, ovaj dan i osećanje ste dugo čekali. Partner vam sprema jedno lepo iznenađenje, budite spremni da odgovorite na pitanje da li želite da pređete na viši korak.
RIBE

Dnevni horoskop za 2. jun 2023. godine vam donosi poteškoće koje će vam pokvariti raspoloženje. Ne očajavajte unapred, potrudite se da prebrodite prepeku. Ovo može da bude test koji će vas i te kako nagraditi. Mogući konflikt sa osobom koja vam se dopada, nemate iste ciljeve. Čuvajte se povreda.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: