Horoskop za 2. mart

Zabava - Ponedeljak 02.03.2020 - 09:42

Pred vama je horoskop za ponedeljak 2. mart. Sa srećom.

Horoskop za 2. mart. Foto: Mondo Horoskop za 2. mart. Foto: Mondo

Ovan

Veoma ste strastveni i odnosi sa partnerom su dobri. Moguće je novo poznanstvo na nekom putovanju. Odlično se osećate.
Bik

Nemate dovoljno vremena za zabavu i relaksaciju, previše ste opterećeni poslom. Pazite na rokove.

Blizanci

Izbegavajte ljubomorne scene. Moguće su rasprave, ali bolje bi bilo da poradite na strasti. Ako ste slobodni, moguća je nova veza. Danas bi bilo dobro da trošite manje novca nego inače.
Rak

Imate dosta posla. Može da bude teže da napravite dogovor sa voljenom osobom i kolegama. Idealan je dan za usavršavanje, pa razmislite o tome.
Lav

Ljubav Vam je na prvom mestu. Veoma ste romantični i strastveni. Što se tiče posla, sve proveravajte više puta. Sada ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke.
Devica

Preko prijatelja možete da dobijete neke nove informacije koje mogu da pomognu na poslu.  Romantični ste. Ako ste slobodni, sada je vreme za neki novi početak.
Vaga

Pomalo ste napeti, a moguće su rasprave u porodici. Ništa Vam ne ide onako kako ste zamislili. Ne dozvolite da posao utiče na odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.
Škorpija

Iscrpljuje Vas situacija na poslu. Imate utisak da sve morate sami. Organizujte se bolje i nemojte da kupujete previše stvari koje Vam nisu neophodne.
Strelac

Romantični ste i imate želju da budete sa nekim u vezi. Ako ste zauzeti, uradite nešto lepo za partnera, pokažite svoja osećanja. Komunikativni ste. Moguće je kraće putovanje.
Jarac

Budite romantičniji nego inače, to će da poboljša odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, neka bliska osoba može da Vam pokaže svoju naklonost. Ako uradite sve na vreme bićete zadovoljni. Pomalo ste napeti, imate višak energije, pa bi bilo dobro da se bavite sportom.
Vodolija

Potrudite se da se zabavite i budite romantičniji, partneru to može da odgovara. Možete da imate dosta kontakata, a moguće je neko kraće putovanje, gde možete da upoznate zanimljivu osobu. Kreativniji ste nego inače i to može da Vam pomogne na poslu.
Ribe

Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva preko posla. Povećan je priliv novca, danas je dobar dan za posao. Vidite se sa prijateljima ako imate vremena.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: