Horoskop za 2. novembar

Zabava - Petak 02.11.2018 - 08:42

Pred vama je horoskop za petak 2. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 2. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 2. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Imate dosta planova, ali ne preterujte u organizaciji. Budite racionalni. Nađite više vremena za porodicu i prijatelje, nemojte se preforsirati.

Bik

Komunikativni ste. Dobro se osećate u vezi. Potrudite se da se fokusirate na potrebe koje imate Vi, ali i na one koje ima partner. Na kraćem putu možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni.

Blizanci

Preko posla možete upoznati neku osobu, ali ne žurite sa nekim bitnim odlukama. Danas ste vredni. Trebalo bi da se posvetite poslu, i da budete odgovorniji.

Rak

Imaćete dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svemu što radite. Pomalo ste pasivni, ali bi trebalo da budete ambiciozniji. Pazite šta kome pričate, budite diskretniji.
Lav

Nemojte da se premorite jer to može da utiče na Vaše zdravlje. Potrebno je da nađete više vremena za zaabavu i druženje. Ne morate samo da radite.

Devica

Napravite kompromis sa kolegama. Moguć je flert sa osobom sa posla. Nemojte pričati svima o svojim planovima. Prijatelji Vam mogu dati dobar savet u vezi sa problemima koji Vas muče.

Vaga

Nemojte prihvatati kritiku previše lično. Moguć je priliv novca. Ne opterećujte se poslom. Ako ste premorite, moguć je problem sa pritiskom.

Škorpija

Dobro Vam ide u vezi, ali budite otvoreni prema partneru. Recite mu šta želite da biste mogli lakše da dođete do dogovora. Nemojte ulaziti u rasprave ako niste raspoloženi.

Strelac

Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom zanimljivom osobom. Imate dosta planova u vezi sa poslom. Bilo bi dobro da se držite nekog rasporeda da biste sve stigli.

Jarac

Veoma ste usmereni na komunikaciju sa partnerom. Kažite mu šta osećate, ceniće to. Dobro se osećate, pa ćete moći dosta toga da odradite na poslu i da budete zadovoljni ishodom na kraju dana.

Vodolija

Organizacija rada Vam je veoma potrebna. Budite uporni da sve završite na vreme. Brinite više o svom zdravlju. Danas ste jako napeti.

Ribe

Probudite strast u odnosu sa partnerom. Slobodni, moguća je avantura danas ili samo neki flert. Imate dosta šansi za novu ljubav. Nađite više vremena za zabavu danas.

Astrolook

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: