Horoskop za 2. novembar

Zabava - Ponedeljak 02.11.2020 - 09:44

Pred vama je horoskop za ponedeljak 2.novembar. Sa srećom.

Horoskop za 2. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 2. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Komunikativniji ste nego inače. Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa drugima. Poletni ste i dobro raspoloženi i sve vam ide od ruke.
Bik

Moguć je priliv novca. Sve ide kako treba, mada ćete da se dvoumite sa kim da sarađujete. Budite otvoreni za mnoge poslovne prilike.

Blizanci

Pomalo ste rasejani. Ne ide vam baš sve od ruke. Brzo donesite odluke pa možete da očekujte poboljšanje stanja do kraja dana.
Rak

Moguć je dobar savet u vezi sa poslom. Otvoreni ste za neka nova dešavanja, za neke nove priče, tako da bi bilo dobro da se usredsredite na pozitivne ljude i nove prilike. Ne brzajte sa zaključcima o novim saradnicima, dajte sebi malo vremena da uvidite kakav je ko.
Lav

Družite se više sa drugim ljudima. Odličan je dan za nove kontakte.  Dajte svoj maksimum na poslu.
Devica

Otvoreni ste za nove poslovne prilike. Dve osobe mogu da budu od pomoći. Dajte sve od sebe da odradite obaveze najbolje što možete.
Vaga

Idite na kraći put, ako imate vremena. Pomalo ste rasejani. Neka osoba može da vam ponudi usavršavanje.
Škorpija

Mogući su povećani troškovi. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Platite račune na vreme.
Strelac

Drugi ljudi su skloni saradnji, a i vi ste. Lako ćete uspeti da napravite neku novu saradnju, a da održite balans sa sadašnjim kolektivom. Bitno je da ne rasipate energiju na sve strane.
Jarac

Sve ide kako treba na poslu. Lako dolazite do uspeha. Potrudite se da ne radite više od jedne stvari u isto vreme. Budite otvoreni za neke nove saradnje, za nove priče. Jedino tako ćete moći da napredujete.
Vodolija

Kreativni ste. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu. Budite uporni da dođete do ciljeva koje ste zacrtali.
Ribe

Pokušajte da popričate sa članovima porodice o svemu što vam smeta. Ne opterećujte se previše tuđim mišljenjem, nego budite otvoreniji da biste lakše došli do dogovora. Preosetljivi ste.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: