Horoskop za 2. oktobar

Zabava - Subota 02.10.2021 - 09:12

Pred vama je horoskop za utorak 2. oktobar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ovan

Družite se više sa prijateljima. Imate dosta obaveza, ali ste veoma pozitivni i puni elana. Lako dolazite do rešenja.
Bik

Brzo odrađujete zadatke koje imate na poslu. Pokušajte da se fokusirate na neku saradnju sa osobama koje vam odgovaraju. Nalazite izgovore da nešto ne primenite, ali bolje je da uvedete veću promenu u posao.
Blizanci

Započnite neke obaveze koje vam se ne rade. Pustite druge da vam pomognu i da vam daju savet. Želite novu saradnju i znate da to može to da bude uspešno.
Rak

Štednja je obavezna. Ne preterujte sa kupovinom jer možete da platite više neke stvari. Ne pozajmljujte drugim ljudima novac.
Lav

Saradnja sa drugima je bitna. Potrudite se da nađete zajednički interes sa kolegama. Ako treba da sredite neku dokumentaciju, dobar je dan za to.
Devica

Obaveze koje imate vas opterećuju. Radije biste danas odmarali, ali pošto to nije moguće odradite makar ono što je prioritet. Postavite pravila kojih ćete da se držite danas.
Vaga

Skloni ste flertu. Moguće je neko novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta. Ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi, samo je bitno da vam ne bude dosadno.
Škorpija

Preosetljivi ste. Obratite više pažnje na bliske ljude. Porodica vam je velika podrška u svemu što radite.

Strelac

Sredite dokumentaciju. Budite odgovorni, jedino tako ćete moći da ostvarite sve ideje koje imate i da napredujete.
Jarac

Optimistični ste i verujete da ćete lako da završite obaveze. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Iskoristite neku novu ponudu za posao da biste napredovali.
Vodolija

Energični ste. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog obaveza.
Ribe

Ne opterećujte bliske ljude problemima. Obaveze koje ste započeli završite u zadatom roku. Budite odgovorni.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: