Horoskop za 20. avgust

Zabava - Subota 20.08.2022 - 08:31

Pred vama je horoskop za sSa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Vaš dnevni horoskop za 20. avgust 2022. je odličan, posebno ako tražite novu romansu! Zvezde su na vašoj strani i vaš put će se ukrstiti sa nekom osobom koja želi isto što i vi. Možda niste mislili da bi vas takva osoba ikada privukla, ali dajte joj šansu i bićete iznenađeni!
 
Bik
Ove nedelje imali ste uvid u neku svoju lošu naviku, moguće je da je u pitanju kašnjenje, i sada se pitate kako da je ispravite. Zavirite u svoje srce, da li ste nemarni ili vam zapravo nešto stoji na duši i ne da vam mira? Kada je zdravlje u pitanju, proverite dioptriju.
 
Blizanci
Dnevni horoskop za 20. avgust 2022. godine upozorava vas na grešku koju ste možda napravili ove nedelje. Svih ovih dana, nešto vas "grize" iznutra, ali ne možete da utvrdite šta je u pitanju. Izdvojite vreme da sednete i na miru prođete kroz sve što ste radili i shvatićete gde ste pogrešili, taman na vreme da to ispravite.
 
Rak
Danas vam je jezik brži od pameti, što nije karakteristično za vas. Dobro pazite kome i šta pričate, da ne biste napravili neki problem. U ljubavi vas partner iznenađuje, spreman je za nešto o čemu dugo "pregovarate"!
 
Lav
Dnevni horoskop vam je u znaku porodičnih odnosa, ako postoji neka osoba od koje ste se udaljili, danas će taj problem biti rešen. Ponekad niko ne može da nas iznervira ili povredi kao najbliži, i moguće je da jedno drugome niste oprostili neke reči izgovorene u afektu. Danas pružite ruku pomirenja, i bićete mnogo srećniji!
 
Devica
Ljubavni horoskop vam je sjajan, posebno ako ste u dugoj vezi. Partner će potvrditi da želi isto što i vi, i da je siguran da ste na pravom putu ka zajedničkoj sreći. Mogući su problemi s nesanicom.
 
Vaga
Da li je vaše samopouzdanje pretrpelo neki udarac prethodne nedelje? Odjednom kao da sumnjate u sve, a za to zapravo nemate razloga. Zvezde vam kažu, budite smireni, srce vas vodi u pravom smeru a oni koji pokušavaju da vas ubede da grešite, nemaju vaš najbolji interes na umu.
 
Škorpija
Dnevni horoskop za 20. avgust 2022. godine predviđa vam ogroman nalet pozitivne energije! Odjednom ste ispunjeni željom da nešto radite i stvarate, samo je potrebno da motivišete i ljude oko sebe. Pripazite se jakog Sunca, neće vam prijati!
 
Strelac
Dnevni horoskop vam predviđa preispitivanje, neka odluka koju ste doneli vas "gricka" iznutra i nikako da izađete iz začaranog kruga sopstvenih misli. Posavetujte se s partnerom, nemojte taj teret da nosite sami. Ako sagledate stvari iz drugog ugla, shvatićete da ste bili u pravu.
 
Jarac
Moguć je novčani dobitak, nadate mu se već neko vreme i konačno stiže! Planirate neku promenu u kući, eventualno veću kupovinu nameštaja ili uređaja, i sada je trenutak da to uradite. Kada je zdravlje u pitanju, pazite se letnje prehlade.
 
Vodolija
Čućete dobru vest danas, dnevni horoskop za 20. avgust 2022. godine vam predviđa neki glas izdaleka. Ako ste se prijavili za posao u drugom mestu, iznenadiće vas odgovor iako je vikend. U ljubavi budite spremniji da uradite nešto za partnera i obradujete ga.
 
Ribe
Prethodna nedelja vam je bila ispunjena obavezama i stresom i danas morate da se odmorite. Ne nabrajajte sebi šta bi još trebalo završiti u kući, već pokušajte da se distancirate od svega i današnji dan posvetite samo sebi. Uveče nemojte jesti tešku hranu da ne pretovarite stomak.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: