Horoskop za 20. februar

Zabava - Utorak 20.02.2024 - 09:24

Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam donosi preokret na poslu. Moguće je promena lokacije posla ili pozicije. Jedna osoba vam šalje tajne signale, ako ste slobodni uzvratite ih. Zauzeti Ovnovi su pomalo zapostavili partnera. 
 
BIK
 
Danas tri puta merite i jedanput secite. Nemojte da budete navalentni u komunukaciji, prvo saslušajte sagovornika. Mogući su dodatni troškovi u toku dana. Ne zaboravite na račune! Slobodni Bikovi poželeće da se skrase, dobro razmislite sa kim. Oni u vezi ili braku bi trebalo da osveže odnos nekim zanimljivostima.
 
BLIZANCI
 
Bićete u velikoj dilemi koju jedino vi možete da rešite. Drugi će pokušati da vas "uvuku" u svoje probleme, ali držite se po strani. Bolje se fokusirajte na sebe. Imate mogućnost da zaradite više novca, ako sledite svoje ambicije. Ne libite se da pitate, tražite i nudite. Znanje je danas na ceni!
 
RAK
 
Emocije su vaše drugo "ja"! Danas ćete morati da ih preispitate i zapitate se zbog čega ih osećate u određenim trenucima. Odgovor na ono što vas muči, imate samo vi. Posvetite se više porodici i jačajte odnose sa njom. Izbegavajte gužvu u saobraćaju!
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam kaže da ne zazirete od praznih reči. Mogli biste da se nađete u žustroj raspravi. Pokušajte da vi budete "glas razuma". Slobodni Lavovi uživaju u flertu, dok oni zauzeti razmišljaju o sledećem koraku u odnosu. Unosite više vitamina!
 
DEVICA
 
Početak dana uobičajen, dok ćete u drugoj doživeti potpuni preokret. Izaći ćete iz svakodnevice, a za to bi mogla da bude zadužena jedna zanimljiva osoba. Pustite mašti na volju i izađite iz zone komfora. Prijaće vam! Moguću si problemi sa zubima. Vreme je za posetu stomatologu!
 
VAGA
 
Vaš dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam savetuje da se ne mešate u tuđe rasprave i probleme. Mogli biste samo sebi da napravite problem. Obratite pažnju šta ste nekome obećali i kada je istek roka. U suprotnom, ljudi bi mogli da vas shvate neodgovornim. Unosite više vitamina!
 
ŠKORPIJA
 
Danas vam zvezde donose unutrašnje izazove. Informacija koju ćete dobiti u toku dana mogla bi da da utiče na vas. Budite mudri i dobro razmislite o sledećem koraku. Potražite savet osobe od poverenja. U ljubavi moguće su manje trzavice koje ćete usoešno da rešite.
 
STRELAC
 
Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam kaže da danas odredite prioritete. Budite racionalni i stavite na papir šta vam je bitnije. Previše verujete u ljude koji vam laskaju. Na poslu očekujte trku sa vremenom, pravite više manjih pauza kako ne biste "pregoreli".
 
JARAC
 
Jedna ideja vam se uporna mota po glavi, a tiče se vašeg posla. Potražite pomoć bliskih ljudi. Ne zaboravite da izmirite račune kako biste nastavili bez troškova. U ljubavi sve ide svojim tokom. Slobodni uživaju u neobaveznim odnosima, a oni zauzeti ne mogu da se odvoje od partnera. Više se krećite!
 
VODOLIJA
 
Konačno ste našli svoj mir, ne dozvolite da ga drugi "poruše". Budite smerni prema ljudima, a opet ne dajte na sebe. U balansu je ključ! Zauzete Vodolije cvetaju u ljubavi, konačno su našle ono što su želele, dok one slobodne započinju svoj put traganja. Sve se dešava sa razlogom, budite strpljivi!
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam donosi lepe vesti. Mogući je mali odmor ili povišica. Kraj dana je odlična prilika za opuštanje. Slobodne Ribe upoznaju zanimljve osobe. Neće znati za koju pre da se odluče, one zauzete bi trebalo da unesu više strasti u odnos. 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: