Horoskop za 20. januar

Zabava - Petak 20.01.2023 - 09:31

Pred vama je horoskop za 20. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 20. januar 2023. godine kaže da bi Ovnovi mogli da dožive iznenađenje na poslu. Biće im ponuđena nova pozicija i bolja plata. Moguće su trzavice u vezi, ljubomorni ste, a partner ne čini ništa kako bi vas uverio u svoju odanost. Vreme je za otvpren razgovor. Neophodan vam je detoks, preterivali ste u hrani i piću.

BIK

Savršen kraj naporne radne nedelje. Danas ste posebno zadovoljni, sve zadatke ste završili sa uspehom, strategija koju ste razvili početkom godine se isplatila. Partner pokušava da vas zadivi. Uživajte. Moguć je nazeb, unosite vitamine i ojačajte imunitet.
BLIZANCI

Potrebno je da se više koncentrišete na poslu, neke stvari vam promiču, mogao bi da iskrsne problem. Danas ste posebno osetljivi, dovoljna je jedna pogrešna reč da vas rastuži. Član porodice vam se obraća za pomoć. Zdravlje je dobro.
RAK

Sagledajte malo realnije situaciju na poslu, očekivanja su velika, a vi idete u pogrešnom smeru. Pazite se loših saveza, nisu svi onakvi kakvim se predstavljaju. U ljubavi je sve kako treba, imate podršku partnera. Poslušajte njegov savet. Čuvajte se virusa.
LAV

Danas se bavite poslovima vezano za nekretnine, završavate papirologiju vezano za porodicu. Dobro obratite pažnju ako nešto potpisujete, čitajte sitna slova. Partner vam je u ovom trenutku previše zahtevan, nemate snage za njegove sitne "ludosti". Više spavajte.
DEVICA

Dnevni horoskop za 20. januar 2023. godine savetuje Devicama da ne "trče pred rudu". Volite da završavate stvari po hitnom postupku, ali danas je neophodno strpljenje i posebna promišljenost. Nekome se dopadate, čitajte između redova. Moguća je glavobolja.
VAGA

Očekuje vas užurban dan, spremite se! Situacija na poslu je haotična, ali uspećete da se izborite. Mogući su i sitniji kvarovi u kući. Ako ste u dužoj vezi, očekuje vas ozbiljan razgovor sa partnerom. Nećete više moći da odlažete rešenje nekog problema. Proverite pritisak.
ŠKORPIJA

Uspešan dan na poslu, iskrsnuće prilika da se dokažete i vi ćete je iskoristiti veoma mudro. Danas bi bilo dobro da igrate neke igre na sreću, moguć je dobitak. Slobodne Škorpije ne mog da se "odbrane" od udvarača. Svesni ste svoje privlačnosti. Zdravlje je dobro.
STRELAC

Doneli ste odluku o velikoj promeni, ali sada se premišljate. Budite strpljivi, sačakajte da dobijete sve informacije pre nego što "presečete". Partner se oseća zapostavljeno, romantično veče će popraviti situaciju. Mogući su bolovi u leđima.

JARAC

Previše ste ozbiljni i kruti, ponekad se mnogi više postiže ležernijom pristupom i opuštenom komunikacijom. Razmislite o tomd pre nego što iskrsnu problemi u kolektivu. Saznaćete lepe vesti od bivše ljubavi. Razmišljate da joj date još jednu šansu. Više se krećite.
VODOLIJA

Ako ste nedavno dobili poslovnu ponudu koja vam je bila primamljiva, danas biste mogli da donesete odluku. Zvezde su vam naklonjene, krenuli ste u dobrom smeru. Zauzete Vodolije teško odolevaju izazovu. Proverite holesterol, preterivanje u hrani je došlo na naplatu.
RIBE

Dnevni horoskop za 20. januar 2023. godine kaže da će Ribe danas imati uspešan dan. Sjajna prilika vam bukvalno "pada u krilo", obavezno je iskoristite. Razmišljate o bivšoj simpatiji, nemojte da se iznenadite ako od nje dobijete poziv. Svakako vas očekuje strastveno veče. Zdravlje je dobro.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: