Horoskop za 20. jul

Zabava - Utorak 20.07.2021 - 09:42

Pred vama je horoskop za utorak 20. jul. Sa srećom.

Horoskop za 20. jul. Foto: Mondo Horoskop za 20. jul. Foto: Mondo

Ovan

Provedite više vremena kod kuće, sa partnerom. Poradite malo više na komunikaciji. Lako dolazite do dogovora sa drugima.
Bik

Pričljivi ste i skloni flertu. Idealno je vreme za neku novu ljubav. Ako ste u vezi, potrudite se da ni vama i partneru ne bude dosadno.
Blizanci

Možete da imate povećane troškove. Idealan je dan za kontakte i za saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem na poslu lako da rešite. Drugi mogu da budu od pomoći.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što previše brinete oko novca. Ne mešajte privatni i poslovni život. Veoma ste neodlučni zbog posla.
Lav

Danas ne znate šta bi sve trebalo da uradite, nemate fokus. Treba vam odmor, a znate koliko obaveza imate. Organizujte se bolje.
Devica

Moguća je glavobolja danas. Odmarajte popodne. Ugodite sebi, nemojte da se preforsirate. Neće to da vam bude od koristi na poslu.
Vaga

Posvetite više vremena partneru, ne budite toliko fokusirani na sebe. Bitno je da vam bude zabavno u vezi. Fokusirani ste na sebe i nije vam do flerta.
Škorpija

Nervozni ste jer se neki od planova ne ostvaruju kako ste smislili. Pazite na greške na poslu. Budite detaljni.

Strelac

Napeti ste danas i niste raspoloženi za druženje. Završite obaveze na vreme. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.
Jarac

Danas imate želju da se više družite sa prijateljima. To može da smeta partneru. Ljubomorne scene treba da izbegavate. Romantični ste više nego inače.
Vodolija

Moguć je danas početak neke tajne veze. Budite realni i razmislite da li to stvarno može da bude dobro za vas. Odredite prioritete i nemojte stalno da radite, jer nemate motivaciju.
Ribe

Preosetljivi ste danas. Ne treba sebe da opterećujete nekim bespotrebnim brigama. Budite otvoreni za novu saradnju sa osobama sa kojima ste već radili.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: