Horoskop za 20. mart

Zabava - Sreda 20.03.2019 - 07:42

Pred vama je horoskop za sredu 20. mart. Sa srećom.

Horoskop za 20. mart. Foto: Mondo Horoskop za 20. mart. Foto: Mondo

Ovan

Danas je dan kada treba da se posvetite poslu. Pokušajte da ne zapostavite svoje obaveze. Potrudite se da budete temeljni, jer će Vam tako biti lakše već sutra.

Bik

Nervozni ste, ali bićete bolje već popodne. Danas je dan za relaksaciju i zabavu. Nemojte se preforsirati na poslu.

Blizanci

Odličan dan za saradnju sa drugima. Dobro ste raspoloženi, ali ne započinjite ništa danas. Bitno je da ne ostavljate obaveze za sutra.

Rak

Imate dosta obaveza. Moguće su neke manje greške, pa sve proverite više puta. Komunikativni ste.

Lav

Danas ste veoma vredni i trudite se da sve na poslu uradite kako treba. Ne dozvolite da Vas drugi potcene. Bićete zadovoljni prilivom novca.

Devica

Danas ste raspoloženi za rad. Ne zapostavljajte svoje obaveze, a nove mogućnosti za usavršavanje bi trebalo da iskoristite. Dobar je dan za kupovinu odeće i stvari za kuću.

Vaga

Potrudite se da se okrenete pozitivnim događajima na poslu i gledajte da ne pokazujete drugima kako se osećate. Veoma ste napeti danas. Mogući su neočekivani troškovi.

Škorpija

Vredni ste i okrenuti poslu. Detaljni ste. Drugi ljudi mogu biti od pomoći, pa ne odustajte od svojih zacrtanih planova za danas.

Strelac

Imate dosta posla. Probajte dobro da se organizujete. Ne brzajte sa odlukama vezanim za rad, jer ne mogu sve greške biti ispravljene. Budite staloženi iako Vas neko izbaci iz takta.

Jarac

Danas je dan za zabavu i odmor. Idite na neki put ako imate vremena. Pozitivni ste i dobro raspoloženi i sve Vam ide od ruke danas.

Vodolija

Danas bi bilo dobro da se opustite kod kuće, posao ne treba da bude prioritet. Preosetljivi ste, neraspoloženi i nije vam do druženja. Mogući su povećani troškovi.

Ribe

Danas se lako dogovarate sa drugima u vezi sa bilo kakvim obavezama. Potrudite se da izađete u susret kolegama koji traže pomoć od Vas. Danas je dobar dan za kupovinu telefona ili tehnike, pa iskoristite dobre aspekte za to.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: