Horoskop za 20. septembar

Zabava - Sreda 20.09.2023 - 08:54

Pred vama je horoskop za sredu 20. septembar. Sa srećom.

Foto Thinksoc Foto Thinksoc
OVAN
Dnevni horoskop za 20. septembar 2023. godine kaže da ćete danas biti sumnjičavi prema ponudi koju dobijate. Ukoliko smatrate da je veliki rizik pred vama, ne zalećite se. Niste raspoloženi za ozbiljan razgovor sa partnerom. Savet je da ne odlažete suočavanje sa problemom.
 
BIK
Vaš dnevni horoskop vam donosi sjajno raspoloženje! Spremni ste za nove poslovne poduhvate i imate veliku podršku saradnika i kolega. Ishod ide u vašu korist, slavićete uspeh! Zauzeti jačaju odnos sa partnerom, a slobodne očekuje susret sa osobom iz prošlosti. Ispitaćete emocije.
 
BLIZANCI
Zvezde vam donose potrebu za izolacijom. Niste raspoloženi za komunikaciju sa osobama koje vas kontaktiraju. Želite da napunite baterije i spremite se za predstojeće obaveze. Budite obazrivi sa novcem, naročito ako obavljate velike novčane transakcije. U ljubavi sve ide kako treba.
 
RAK
Horoskop vas upozorava na neproverene informacije. Klonite se priča "rekla, kazala" jer mogu da vam naprave nesporazum u odnosu sa bliskom osobom. Fokusirajte se na posao, čeka vas mnogo noviteta. Partner vam zamera nedostatak pažnje, potrudite se da budete više posvećeni.
 
LAV
Dnevni horoskop za 20. septembar 2023. godine kaže da ne sumnjate u svoje ideje. Ako vam nešto ide od ruke, to je da budete u centru pažnje. Vaše samopouzdanje i harizma govore više od hiljadu reči. Emocije postaju sve jače, nema potrebe da ih krijete. Nova ljubav na pomolu!
 
DEVICA
Disciplina je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Spremni ste da prionete na posao kao nikada pre i nijedan detalj ne može da vam promakne. Pripazite na komunikaciju kako vaši saradnici ne bi smatrali da ste previše zahtevni. Ljubavna situacija konačno dobija definiciju, znaćete na čemu ste sa osobom sa kojom gradite odnos.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 20. septembar 2023. godine kaže da se suzdržite zameranja sitnica osobi koja se trudi da vam udovolji. Cenite njenu posvećenost i pustite da se sve odvija svojim tokom. Nema velikih promena kada je poslovni segment u pitanju. Čuvajte se prejedanja.
 
ŠKORPIJA
Vredni ste, spremni za rad i nove projekte. Drugi vam zavide na energiji koju posedujete jer sve obavljate sa lakoćom. Sredinom dana dobijate vest koja će vas uveriti da idete u pravom smeru. Velike promene na ljubavnom polju za slobodne! "Bezazleni" flert donosi vezu na duže staze.
 
STRELAC
Željni ste avanture, pa iz dosade možete da uradite ono što zapravo ne želite. Budite strpljivi i pustite da se sve odvija svojim tokom. Iznenađeni ste osećanjima koja se danas javljaju na ljubavnom polju. Prepustite se intuiciji i emocijama. Horoskop vas savetuje da više spavate.
 
JARAC
Kucnuo je čas da se klonite osoba koje negativno utiču na vas. Već neko vreme planirate da promenite svoju svakodnevicu, ovo je odličan dan za prve korake. U mislima vam je osoba iz prošlosti sa kojom dugo nemate kontakt. Dobro razmislite pre nego što joj se javite.
 
VODOLIJA
Nepredviđeni troškovi, mogući kvarovi u kući ili poteškoće u privatnom biznisu. Raspoloženje vam se kvari već početkom dana, ali situacija brzo dobija rešenje. Partner vam je velika podrška. Prijaju vam romantika i posvećenost. Slobodne čeka zanimljivo poznanstvo u večernjim satima.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 20. septembar 2023. godine vam poručuje da je odličan dan za uvođenje zdravih navika! Prijaće vam fizička aktivnost, promena ishrane i relaksacija. Zapali ste za oko osobi koja vam je dugo u mislima. Očekujte prvi korak, pokreću se varnice!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: