Horoskop za 21. februar

Zabava - Ponedeljak 21.02.2022 - 09:37

Pred vama je horoskop za ponedeljak 21. februar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Početak nedelje i vi se osećate neverovatno energično. Čini se da sve stižete, nema prepreke koju ne možete da savladate. Ipak, pripazite se ženske osobe sa kojom blisko sarađujete. Razmišljate da li ste prerano "presudili" partneru.
Bik

Imate više obaveza nego što možete realno da postignete da obavite, trebalo bi bolje da se organizujete. Problemi koji vas muče u ljubavi, nakon kraćeg zatišja ponovo eskaliraju. Moraćete da donesete odluku. Promene vremena negativno utiču na vas.
Blizanci

Započeli ste "hiljadu" poslova odjednom a nijedan ne privodite kraju. Potražite pomoć jer će vam dobra prilika za zaradu iskliznuti iz ruku. Partner vam zamera što mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Povedite računa o ishrani.

Rak

Danas ste puni elena i veoma kreativni, odlična je prilika da se "nametnete" na poslu i izdejstvujete bolju poziciju. Patite za starom ljubavlju, ali bolje odustanite! Samo ćete se ponovo razočarati. Smanjite unos alkohola.
Lav

Imate odličnu šansu da zaradite "sa strane". Preko poznanika dobijate ponudu za koju će se ispostaviti da je veoma unosna. Obratite pažnju šta vam drugi nude, nemojte ispustiti ovu priliku. Očekuje vas poveći dobitak. Potrošite ga na voljenu osobu.
Devica

Poslovnim problemima koji vas već neko vreme muče sada se nazire kraj. Nemojte samo da izgubite strpljenje. Imajte razumevanja za partnerna, nemojte da budete toliko strogi. Ni vi niste savršeni. Povedite računa o šećeru.
Vaga

Ne ponašate se baš najodgovornije na poslu i do sada vam je to "prolazilo". Od danas se situacija menja, šefovi neće trpeti vašu neozbiljnost. Iskomplikovali ste odnos sa partnerom, zapleli se u tajne i ne znate kako da se izvučete. Poslušajte savet ženske osobe.
Škorpija

Ravnodušnost koju već duže vreme osećate na poslu dostiže kulminaciju. Razmislite o promeni karijere. Ovo stanje vam škodi i finansijski i zdravstveno. Osećate se usamljeno, a ne mora da bude tako. Osvrnite se oko sebe, neko vam pruža srce i ljubav nesebično.

Strelac

Aktivniji ste nego inače, brzo razmišljate i još brže delate i ne mogu svi da prate vaš tempo. Pazite da ne napravite grešku koja će vas skupo koštati. U ljubavi je "mirno more" i to vam pomalo smeta. Što bi naš narod rekao: "Ne tražite hleba preko pogače".
Jarac

Tvrdoglavost i upornost koje vam obično pomažu da ostvarite sve što poželite danas će vam naneti štetu. ponekad je mudrije povući se i pustiti druge da se bore. Partner vam sprema lepo iznenađenje. Slobodni Jarčevi su u niskom startu za flert.
Vodolija

Nekoliko poslodavaca se raspituje za vas, bilo bi mudro da poslušate šta nude. Moguće je da ćete dobiti odličnu ponudu koja će vam rešiti finansijske probleme na duže staze. Neko vam se otvoreno udvara, ali za vas je sve igra. Problemi sa kožom.
Ribe

Na poslu možete da očekujete manje probleme, ali lako ćete isplivati iz njih. Važno je da kažete "ne" u presudnom trenutku. Lepo vreme  je u vama probudilo romantična osećanja, partner ne pamti da je ovoliko uživao. Smanjite slatkiše.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: