Horoskop za 21. februar

Zabava - Utorak 21.02.2023 - 09:38

Pred vama je horoskop za 21. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 21. februar 2023. godine vam donosi nepredviđene okolnosti koje će vam delovati nerešivo. Ne očajavajte unapred, ovo može da bude test. Zvezde predviđaju nagradu koju ste dugo želeli, ali samo ako savladate prepreke. Ne zaboravite na kritike koje dobijate od partnera.
MOGLO BI VAS ZANIMATI

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa sjajno raspoloženje. Konačno rešavate situaciju koja vam dugo stoji za vratom i možete da budete spokojni. Fokusirajte se na cilj i ne dozvolite da okolina utiče na vas. Vaša intuicija je nepogrešiva, a trebalo bi da je primenite i na ljubavnom polju.
BLIZANCI

Zvezde vam predviđaju sukob sa osobom koju dugo poznajete. Imate osećaj da vam fali podrška u realizaciji ideja, a zaboravljate na partnera koji vam pruža vetar u leđa. Ne gubite vreme na dokazivanje svojih ambicija, već prihvatite pomoć od osobe suprotnog pola i sprovedite ih u delo.
RAK

Zdravlje je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Danas je idealan dan da započnete sa promenama koje će uticati na vaš životni stil. Rešeni ste da se hranite zdravije i uvedete fizičku aktivnost, samo napred! Prijaće vam nova energija, a to će prepoznati i osoba koja vam se dopada.
LAV

Dnevni horoskop za 21. februar 2023. godine vam predviđa pregršt obaveza. Napeti ste jer niste sigurni kako sve da postignete, važno je da postavite prioritete. Ništa nije strašno ako nešto ostavite i za sutra. Sitne razmirice sa partnerom, jedna tajna će isplivati na površinu.
DEVICA

Tokom prethodnih dana ste zapostavili prijatelje, zbog čega danas možete da očekujete konflikt sa nekim od njih. Možda se samo čekalo da napravite prvi korak, ali niste iskoristili šansu. Razmislite o tome kome posvećujete pažnju, možda niste fer prema bliskim ljudima.
VAGA

Dnevni horoskop za 21. februar 2023. godine vam donosi bolju organizaciju i koliko god posla da imate, osećate neku vrstu olakšanja. Moguće je da ćete dobiti jednu poslovnu ponudu koju nećete želeti da odbijete. Vreme je da krenete dalje što se tiče ljubavi, prepustite se emocijama.
ŠKORPIJA

Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini ili velikim novčanim transakcijama. Prihvatanje nečije pomoći na poslu može vam pomoći da prebrodite trenutne poteškoće. Očekujte poziv za romantičnu večeru od osobe koja vam se dopada. Budite iskreni u svojim namerama.
STRELAC

Nedostatak samopouzdanja može sprečiti neke da daju sve od sebe na poslovnom planu. Neki od vas možda planiraju kupovinu vozila ili uređaja i pravo je vreme da to i učinite. Krajem dana očekujte sjajnu vest od prijatelja i spremite se za slavlje! Prijaće vam razonoda.
JARAC

Danas zračite pozitivnom energijom i spremni ste za avanture! Želite da probate ono što nikada do sada niste, ali horoskop vas savetuje da izbegavate dalja putovanja. Odlična prilika se pruža onima koji imaju privatni biznis, nova saradnja može da promeni vaše dosadašnje planove.
VODOLIJA

U nedoumici ste oko nadolazećih promena, ali partner će vam pomoći da se lakše priviknete na novonastalu situaciju. Razara vas što čuvate jednu tajnu, pa pazite da ne dođe do pucanja prijateljstva. Dogovorite izlazak sa prijateljima, novo poznanstvo će vam pomutiti razum.
RIBE

Dnevni horoskop za 21. februar 2023. godine vas savetuje da spustite loptu u raspravi sa osobom iz poslovnog okruženja. Vaši postupci se pomno prate, a preterana želja za napredovanjem ne opravdava nefer ponašanje prema drugima. Fokusirajte se na partnera, danas sledi ozbiljan razgovor.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: