Horoskop za 21. maj

Zabava - Četvrtak 21.05.2020 - 09:26

Pred vama je horoskop za četvrtak 21. maj. Sa srećom.

Horoskop za 21. maj. Foto: Mondo Horoskop za 21. maj. Foto: Mondo



Ovan

Uživajte malo više na poslu. Bilo bi dobro da izbegnete povećano trošenje novca. Ne prejedajte se jer su mogući problemi sa varenjem.

Bik

Odlično se osećate. Nikad Vam nije bilo lakše da ugodite sebi i da se posvetite svojim potrebama. Neki prijatelji Vam mogu pomoći da ostvarite ambicije na poslu pa saslušajte savet.

Blizanci

Danas je dan za završavanje obaveza, ne za nove početke. Ne budite previše ambiciozni, jer možda nećete uspeti da uradite sve što ste smislili. Nađite više vremena za odmor.

Rak

Imate potrebu da se družite i da upoznajete nove ljude više nego inače. Potrudite se da se usredsredite na neke ideje koje niste stigli da realizujete na poslu. Moguć problem sa cirkulacijom.

Lav

Staloženi ste i lako obavljate obaveze, bez nekih većih problema. Fokusirajte se na ono što Vam ide sporije, ali budite detaljniji. Imaćete podršku saradnika i lako ćete doći do dogovora sa svima.

Devica

Razmišljate kako da nadogradite svoje znanje. Ako niste sigurni šta da uradite po tom pitanju, posavetujte se sa članovima porodice. Preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu ako ste slobodni. Ako ste zauzeti, najbolje bi bilo da ne ulazite u rasprave sa partnerom.

Vaga

Mogući su povećani troškovi. Najbolje bi bilo da se usredsredite na štednju. Imate višak energije, bavite se sportom.

Škorpija

Romantični ste. Ako ste slobodni vreme je za novu vezu. Trebalo bi da odaberete nove saradnike ako možete i tako ćete lakše da napredujete.

Strelac

Jako ste vredni. Ništa Vam ne pada teško. Usredsredite se na nove saradnje. Preko neke ženske osobe možete da napredujete lako.

Jarac

Bavite se sportom. Energični ste i aktivni. Bitno je da Vam danas ne bude dosadno. Provedite više vremena sa voljenom osobom, a ako ste slobodni moguć je kontakt sa osobom koja Vam se duže vreme dopada.

Vodolija

Pomalo ste nesigurni u svoje mogućnosti. Treba vam podrška i potvrda drugih o Vašim vrednostima. Preosetljivi ste na kritiku. Obratite pažnju na detalje na poslu.

Ribe

Komunikativniji ste nego inače. Lako dolazite do rešenja problema. Moguć je kraći put, ali pazite se više u saobraćaju.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: