Horoskop za 21. septembar

Zabava - Ponedeljak 21.09.2020 - 09:50

Pred vama je horoskop za ponedeljak 21. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 21. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 21. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Danas ste veoma otvoreni za nove saradnje. Strastveniji ste nego inače. Potrudite se da ugodite sebi, nemojte previše da obraćate pažnju na druge ljude.
Bik

Dobro se osećate danas. Skloni ste saradnji. Ne nervirajte se jer ne ide sve kako ste zamislili, nego uložite više energije u poboljšanje komunikacije sa drugima.

Blizanci

Odličan je dan za rad. Posvećeni ste poslu i lako dolazite do novih ideja. Budite kreativniji, tako ćete na neki drugi način da rešite probleme koje imate.
Rak

Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste zauzeti, moguće je novo poznanstvo. Ne opterećujte se previše poslom, nego danas se bavite sportom.
Lav

Preosetljivi ste na kritiku. Potrudite se da ugodite partneru, ne zapostavljajte ga iako niste baš dobro raspoloženi. Ako ste slobodni, nećete da želite nikakve promene danas.
Devica

Potrudite se da usredsredite na saradnju sa drugima. Budite puni razumevanja iako ste napeti. Možda vam se neće dopasti šta drugi imaju da kažu, ali ne morate baš na sve da reagujete burno.
Vaga

Veoma ste pozitivni. Dajte svoj maksimum da biste mogli da budete uspešniji danas. Priliv novca je moguć.
Škorpija

Postavite se tako da niko ne može da vam naređuje. Ne opterećujte se previše poslom, nego dajte sve od sebe da uradite šta možete sami. Budite otvoreni za novu saradnju sa nekom osobom sa kojom ste i pre sarađivali.
Strelac

Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Potrudite se da se usredsredite na posao, na završavanje obaveza. Razmislite kome poklanjate poverenje. Nisu sve osobe iskrene.
Jarac

Posvetite se poslu. Ne opterećujte se previše time šta drugi kažu, ali prijatelji mogu da budu od pomoći. Neka ženska osoba može da vas izbaci iz takta, ne dozvolite to.
Vodolija

Pokušajte da promenite stvari na poslu koje vas duže vreme opterećuju. Previše ste pod stresom zbog posla. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza.
Ribe

Moguće su neke promene u vezi sa finansijama. Nije dobar dan za pozajmice, ali ni za učestvovanje u nagradnim igrama. Budite racionalni što se tiče novca. Moguća napetost u prvom delu dana, popodne ćete se sigurno osećati bolje.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: