Horoskop za 21. septembar

Zabava - Četvrtak 21.09.2023 - 09:15

Dnevni horoskop za 21. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 21. septembar 2023. godine upozorava Ovnove - vreme je da uzmete stvari u svoje ruke. Ne dozvolite da vas pritisak starijih kolega sputava u ostvarivanju ideja. Zauzeti Ovnovi traže razlog za svađu. Ovog puta biste mogli da naletite na "tvrd orah". Slobodni se kriju iza prijateljstva. Otkrijte svoja osećanja. Zdravlje je dobro. 
 
BIK
 
Već neko vreme se ustežete na poslu, imate važan posao da obavite, ali neprestano odlažete. Vreme je za akciju. Zauzeti uživaju u skladnom odnosu, sve je onako kako ste želeli. Slobodne muči nostalgija, potreban vam je razgovor sa prijateljima da vas "otrezni". Bolovi u leđima.
 
BLIZANCI
 
Nije dobar dan za sklapanje ugovora, potpisivanje papira od važnosti. Danas ne bi trebalo ni da plaćate račune, ako to radite onlajn. Moguće su greške koje će vas "udariti po novčaniku". Zauzeti Blizanci nailaze na poteškoće u komunikaciji. Slobodni doživljavaju "šamar" od osobe kojoj su mislili da se dopadaju. Pojačana nervoza.  
 
RAK
 
Pomalo ste zamorni kolegama na poslu, uvek imate rešenja za svaki problem, a zapravo se čini samo kao da pametujete. Mudrije bi bilo da slušate i upijate savete. Zauzeti su upali u rutinu sa partnerom, vreme je da nešto menjate. Slobodni čeznu za jednom osobom, ali ova priča još uvek nema nastavak. Povedite računa o ishrani, preti vam gojaznost. 
 
LAV
 
Danas za vas nema prepreka, na vrhuncu ste kreativnosti, predlažete sjajna rešenje i sve vaše ideje bivaju prihvaćene. Moguć je i novčani dobitak. Potrošite novac na sebe i svoje zadovoljstvo. Zauzeti nisu zadovoljni vezom, da li je momenat za rez? Slobodni uživaju u flertu. Zdravlje je dobro. 
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 21. septembar 2023. kaže da je danas prelomni trenutak za Device. Dobijate poslovnu ponudu koju ne bi trebalo da odbijete. Ako se, pak, odlučite da kažete "ne", budite sigurni da su vam razlozi jaki. Zauzete Device očekuje veče strasti i uzbuđenja. Slobodni prihvataju poziv za izlazak. Iznenadićete se. Osećate se dobro. 
 
VAGA
 
Nije trenutak za opuštanje. Već dugo se provlačite na "staru slavu" i šarm, ali danas ćete morati posebno da se potrudite. Zauzete Vage u nedoumici - veza ne ide željenim tokom, da li je trenutak za kraj? Slobodni dobijaju zanimljiv poziv. Strpite se, još nije momenat za romansu. Više se krećite. 
 
ŠKORPIJA
 
Neohodan vam je predah od vaših misli i strahova. Pokušajte da nađete način da funkcionišete na poslu, a da ne pokazujete koliko ste nesigurni. Zauzete Škorpije drže partnera na "kratkoj uzici". Ovo bi moglo da vam se "obije o glavu". Slobodne imaju novog udvarača. Više spavajte.
 
STRELAC
 
Vešto krijete nezadovoljstvo poslom. Ili nešto menjajte, firmu, okruženje ili prihvatite ove uslove i pokušajte da "izvučete" najbolje za sebe. Zauzeti su na udaru kritika, partner se oseća zapostavljeno. Slobodnima "oči na vrh glave". Pazite šta radite, nemojte da se zalećete. Mogući su bolovi u zglobovima. 
 
JARAC
 
Ponekad ste preozbiljni na poslu i to smeta vašim kolegama. Pokušajte da nađete balans između radne atmosfere i opuštenosti, svima će biti lakše. Zauzeti Jarčevi spremni za sledeći korak u vezi. Da li partner želi isto? Slobodni razmišljaju o bivšoj ljubavi. Moguća je glavobolja, budite više na otvorenom. 
 
VODOLIJA
 
Poslednje nedelje su vam bile izuzetno naporne, red je da se danas malo opustite. Pokušajte da odradite minimum na poslu i date sebi oduška. Nemojte da dozvolite da "pregorite". Zauzete Vodolije uživaju u ljubavnoj harmoniji. Slobodni se odlučuju na promene - prihvatite savete starih prijatelja. Osećate se dobro.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 21. septembar 2023. upozorava Ribe da promene strategiju na poslu, "na tankom su ledu" kod nadređenih. Neprestano gunđate, a ne radite ništa da dokažete da zaslužujete bolju poziciju. U ljubavi slična situacija. Zauzeti zameraju partneru sitnice. Slobodne Ribe imaju visoke kriterijume, čak nerealne. Na vama je da odaberete kako ćete u budućnosti. Povedite računa o nervima, prenapeti ste. 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: