Horoskop za 21.april

Zabava - Petak 21.04.2023 - 09:16

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 21. april 2023. godine kaže Ovnovima da im sledi uspeh na poslu. Oni koji su na liderskim pozicijama će teže nego obično naći zajednički jezik sa podređenima. Moguće je da će morati da rade tuđ posao. Druga polovina dana je rezervisana za uživanje s partnerom. Slobodne očekuje lud izlazak. Dobro se osećate. 
 
BIK
 
Očekuju vas velike stvari. Imajte to na umu tokom celog dana i ne dozvolite da vam neko odvrati pažnju "ćaskanjem" i odvede vas na krivi put. Pokušajte da ne "uvlačite" u svoje poslove ljude koji vam nisu pouzdani. Povoljan dan za odmor, putovanja i zabavu. Širite dobru energiju. Izbegavajte ozbiljne fizičke napore u popodnevnim satima, mogu da pogoršaju hroničnih bolesti.
 
BLIZANCI
 
Veoma plodan dan. Često donosite nestandardne odluke, pronalazite izlaz iz teških situacija i zato postižete mnogo bolje rezultate od drugih znakova. "Saveznici" će vas podržati u svemu. Šarmantni ste i druželjubivi, a na prvi pogled znate s kim se vredi upuštati u odnos, a koga je bolje da se klonite. Moguć je početak nove veze. Manji problemi s probavom. 
 
RAK
 
Veoma naporan dan. Važno je da pronađete pouzdane saradnike i prenesete im svoje ideje. Mnogi Rakovi će morati da se bave papirologijom i prevazilaze birokratske prepreke. Ovde vas zvezde štite, i sve će ispasti što je moguće bolje. U popodnevnim satima moguća su prijatna putovanja. Slobodni Rakovi se zaleću, čuvajte se osobe u znaku Bika. Proverite pritisak.
 
LAV
 
Dan neće biti uspešan koliko biste želeli. Međutim, ako izaberete pravi način poslovanja, možete postići dobre rezultate. Pokušajte da se ne svađate sa partnerom i da budete smiren. Sukobi oko sitnica bi mogli da prerastu u ozbiljan problem. Budite strpljivi i ne požurujte stvari. Moguć je nesporazum sa rođacima, posebno onim starijim. Bole vas leđa. 
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 21. april 2023. kaže da Device očekuje uspešan i plodan dan. Posavetujte se sa starijim kolegom, moguće je i da uđete u partnerski odnos. Dan je pogodan za učešće na seminarima, kao i za prisustvovanje društvenim događajima. Često se nalazite u centru pažnje i uživate u tome. Slobodne očekuje strastvena romansa. Dobro se osećate.
 
VAGA
 
Dan nije bez poteškoća i problema, ali ćete ipak naći način da okolnosti iskoristite u svoju korist. Neprijatne vesti, razočaranja nisu isključena. Moguća je poslovna ponuda, ali nemojte da brzate sa odlukom. Dobićete još bolju. Sa novcem budite oprezni, rizik od gubitka je naglašen. U ljubavi, morate da donesete odluku. Smanjite brzu hranu.
 
ŠKORPIJA
 
Dan je pogodan za razmišljanje, analizu svojih i tuđih postupaka, pravljenje planova za budućnost. Mnogim Škorpijama će biti teško da se koncentrišu na posao, posebno je loša komunikacija sa ženama. Kao i uvek, lako osvajate suprotni pol. Imate tajne udvarače, uživate u pažnji. U kasnim večernjim satima moguća je zubobolja.
 
STRELAC
 
Mogući su neplanirani susreti sa ljudima sa kojima ste nekada blisko sarađivali Na vidiku su nove poslovne ponude. Budite oprezni s novcem, nisu isključeni finansijski gubici, neuspešne transakcije i kupovine. Srećom, reč je o malim svotama. Nepravedni ste prema partneru, krivite ga za stvari koje nisu od njegovom kontrolom. Slobodni da "prikoče" sa flertom, fokusirajte se na jednu osobu. Osećate se dobro.
 
JARAC
 
Imaćete priliku da naučite mnogo i ostvarite korisne kontakte. Mmoguće je da će neko od njih igrati važnu ulogu ne samo u vašoj karijeri, već i privatnom životu. Neki Jarčevi će imati priliku da značajno povećaju prihode. Dan je pogodan za planiranje putovanja, kao i kupovinu sitnica za dom. Zauzete Jarčeve očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom. Unosite više vode.
 
VODOLIJA
 
Ne žurite, "tri puta merite, jednom secite". Bar do sredine dana nemojte da donosite odluke o promeni posla, pokretanju ili razvoju sopstvenog biznisa. Nisu isključene nesuglasice sa kolegama i menadžmentom. Nezadovoljni ste partnerovim ponašanjem, ali nije fer da čekate da napravi grešku kako biste ga kritikovali. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo preko prijatelja. Pojačana napetost.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 21. april 2023. godine kaže da će Ribe imati sreće na polju posla. Moguć je uspešan završetak važnog projekta. Stižu pohvale. Cela druga polovina dana je u znaku romanse i ljubavi. Ovo se prvenstveno odnosi na Ribe koje su već doživele neka razočaranja, prevazišli poteškoće. Vree je za uživanje! Dobro se osećate.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: