Horoskop za 21.decembar

Zabava - Četvrtak 21.12.2023 - 08:47

Bikovima stiže konflikt, Škorpije ne skrivaju emocije, Jarčevi prave greške, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 21. decembar 2023. godine vam donosi poslovnu ponudu koju ste dugo čekali! Savet je da ne dozvolite okolini da utiče na vas, već da poslušate svoju intuiciju. U ljubavi ste zadovoljni, a to oseća i vaš partner. Slobodni Ovnovi treba da se čuvaju ishitrenih reakcija. Dobro se osećate.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam donosi konflikt sa osobom iz poslovnog okruženja. Danas ćete naučiti da kažete "ne" zadacima zbog kojih ne možete sve da postignete. Prija vam komunikacija sa starijom osobom suprotnog pola. Izgleda da je nova ljubav na pomolu! Moguća glavobolja.
 
BLIZANCI
 
Vaša upornost će biti primećena od strane nadređenih, što bi moglo dovesti do priznanja ili unapređenja. Budite spremni da preuzmete odgovornost. Uzbuđeni ste zbog nove avanture koja je uplovila u vaš ljubavni život. Horoskop vas savetuje da se ne poveravate olako svima. Prijala bi vam fizička aktivnost.
 
RAK
 
Odličan trenutak za razmatranje novih poslovnih prilika ili razvoj novih veština! Ako ste planirali da upišete kurs ili krenete na dodatnu edukaciju, vreme je za prve korake. Pokušajte da budete iskreni u vezi svojih osećanja i da saslušate partnerove potrebe. Slobodnima se smeši flert! Dobro se osećate.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 21. decembar 2023. godine vam donosi sjajne vesti! Zračite entuzijazmom i sve postižete sa lakoćom. Ne pozajmljujte novac osobama koje ne poznajete dobro. Prija vam pažnja partnera, organizujte zajedničke aktivnosti. Kod slobodnih nema većih promena. Više spavajte.
 
DEVICA
 
Emocionalna iskrenost i komunikacija će biti ključne ove nedelje. Budite otvoreni za promene i prilagodite se novim okolnostima. Ukoliko potpisujete važne ugovore, dobro proverite sve detalje. Skloni ste prejedanju, pobrinite se da unosite zdrave namirnice!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 21. decembar 2023. godine kaže da ne zapostavljate posao zarad kratkotrajnog užitka. Ključan je dan da zavrnete rukave jer su mogući neplanirani troškovi. U ljubavi ste pomalo sebični, obratite više pažnje na partnerove potrebe. Mogući problemi sa bolovima u leđima.
 
ŠKORPIJA
 
Ne možete da sakrijete emocije koje se rađaju zbog nove osobe u vašem životu! Ovo je transformacija koju ste priželjkivali. Ne dozvolite da vas problem sa nepoverenjem sputa u uživanju sa osobom koja vam se dopada. U poslu briljirate kao nikada pre, sledi finansijski dobitak! Dobro se osećate.
 
STRELAC
 
Dobićete priliku za unapređenje ili novi projekat koji će vam omogućiti da pokažete svoje veštine i talente. Budite spremni da preuzmete inicijativu. Vaša emotivna povezanost sa partnerom je jača nego ikada, a strast će buknuti. Slobodni Strelčevi mogu da očekuju poziv osobe iz prošlosti. Čuvajte se prejedanja.
 
JARAC
 
Osećate da vaša veza prolazi kroz turbulentan period. Važno je da budete strpljivi i komunicirate sa partnerom otvoreno. Slobodni Jarčevi su skloni kratkotrajnoj avanturi. U poslu pravite sitne greške koje mogu skupo da vas koštaju. Budite na oprezu. Pojačajte unos vitamina.
 
VODOLIJA
 
Budite oprezni sa troškovima i ne ulazite u rizične investicije. Pokušajte da budete štedljivi i da pravite dugoročne planove. Partner vam zamera nedostatak pažnje, ali čini se da niste sigurni šta želite. Budite iskreni, mnoge Vodolije će se odlučiti za kraj emotivnog odnosa. Slobodnima prija dopisivanje sa novom osobom. Moguća glavobolja.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 21. decembar 2023. godine vam donosi inovativna rešenja za izazove koji se javljaju. Saradnja sa kolegama će biti ključna za postizanje uspeha, pa budite spremni da delite svoje ideje i saslušate druge. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva. Zauzete čeka lepo iznenađenje! Dobro se osećate.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: