Horoskop za 22. april

Zabava - Četvrtak 22.04.2021 - 09:31

Pred vama je horoskop za četvrtak 22. april. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Veoma ste vredni. Lako podnosite pritisak na poslu. Sve vam ide od ruke i bićete zadovoljni na kraju dana.

Bik

Kreativni ste i dobro raspoloženi. Nije vam lako da odradite sve što treba. Potrudite se da se fokusirate na obaveze, ali ipak nađite vreme za odmor.

Blizanci

Preosetljivi ste i ne osećate se najbolje. Potrudite se da se fokusirate na privatne obaveze, a što se tiče posla, odradite ono što je prioritetno.

Rak

Odlično se osećate. Komunikativni ste. Lako dolazite do informacija koje su vam neophodne. Nemojte da se premarate danas.

Lav

Moguć je priliv novca. Ne osećate se baš odlično zbog promena koje možete da imate. Potrudite se da se fokusirate na neke detalje koje stalno izbegavate.

Devica

Posvetite se sebi. Ne dozvolite da zapostavite svoje potrebe zbog drugih ljudi. Posao treba da vam bude na prvom mestu.

Vaga

Završite obaveze koje ste započeli. Ne nervirajte se ako niste dovoljno brzi i efikasni. Dajte samo svoj maksimum i drugi će da primete vas trud.

Škorpija

Brinete se da li ćete stići da odradite sve obaveze. Napravite raspored i držite se istog. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.

Strelac

Odlično se osećate. Lako vam sve ide na poslu. Budite vredni i pazite na rokove.

Jarac

Moguć je kraći put zbog posla. Razmislite o usavršavanju. Trebalo bi da izdvojite više vremena za odmor i relaksaciju.

Vodolija

Platite račune na vreme. Budite odgovorni. Veoma ste strastveni.

Ribe

Kompromis je ključna reč za danas. Ne nervirajte se ako sve ne možete da uradite sami nego pitajte druge ljude za pomoć. Romantični ste, a ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: