Horoskop za 22. jun

Zabava - Utorak 22.06.2021 - 09:40

Pred vama je horoskop za utorak 22. jun. Sa srećom.

Horoskop za 22. jun. Foto: Mondo Horoskop za 22. jun. Foto: Mondo

Ovan

Sve vam ide od ruke danas. Odlično ste raspoloženi. Vredni ste. Pokažite drugima koliko možete.
Bik

Nije vam lako da postignete da odradite sve obaveze. Potrudite se da date sve od sebe da uradite na vreme zadatke.

Blizanci

Spremni ste za nove promene na poslu. Nije sve brzo kao što ste planirali. Ipak, imajte strpljenja.
Rak

Lako dolazite do rešenja problema uz pomoć drugih ljudi. Veoma ste romantični. Nije vam lako da dođete do neke osobe koja vam se baš dopada.
Lav

Budite otvoreni za neko novo poznanstvo. Nije vam lako da dođete do veće svote novca. Ne pozajmljujte od drugih ni drugima neku veću sumu.
Devica

Romantični ste i skloni flertu. Budite otvoreni povodom svojih osećanja. Partner može da bude malo hladniji, ali to ne treba da vas zabrine.
Vaga

Nije vam lako da izađete u susret bliskim ljudima. Potrudite se da date sve od sebe da budete temeljni na poslu. Ne dozvolite da vas sve poremeti.
Škorpija

Komunikativni ste. Ide vam se na neki kraći put. Pitajte voljenu osobu šta tačno želi od vas i ugodite joj.

Strelac

Priliv novca je moguć. Konačno ćete da budete zadovoljni kako vam sve ide. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu i drugi će da primete trud.
Jarac

Tvrdoglavi ste i ne dozvoljavate nikom da vam pomogne. Potrudite se da date sve od sebe na radnom mestu, ali savet može da pomogne. Ne osećate se baš najbolje i iscrpljeni ste.
Vodolija

Bilo bi dobro da se posvetite nezavršenim poslovima, umesto što stalno nešto novo radite. Budite prijatni prema kolegama. Odmorite se popodne.
Ribe

Prijatelji sa kojima se dugo niste videli mogu da budu tu za vas. Pitajte druge za savet. Organizujte se bolej da biste sve stigli na vreme.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: