Horoskop za 22. mart

Zabava - Utorak 22.03.2022 - 09:33

Pred vama je horoskop za utorak 22. mart. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Danas izbegavajte konflikte, a biće prilika za njih, posebno na poslu. Neka osoba koja vam ide na živce se "gura" do vas, i želi da vas pretekne. Nemojte to da dozvolite, ali nemojte ni da vas uvuče u svađu.
Bik

Odličan dan po dnevnom horoskopu za Bika, jedino je važno da ne budete negativni. Ne brinite i pustite dan da vas nosi, verujte malo više u sebe i dobre stvari će vam se dogoditi! U ljubavi je moguće zanimljivo novo poznanstvo.

Blizanci

Puni ste energije danas, želite da osvojite ceo svet! Na poslu vas čeka uspeh, ali u privatnom životu budite oprezni - ponuda za neki izlazak može da se završi loše, pa je bolje da ostanete kod kuće.
Rak

Rakovima se danas savetuje oprez, jer imaju veliku potrebu da "hvataju krivinu". Bilo da je to na poslu ili u ljubavi, nemojte da pokušavate da zaobiđete neka pravila ili dogovor, možete mnogo da izgubite. Moguća je glavobolja od stresa.
Lav

Znate koliko vam je važan imidž, pa danas pazite da ne uradite ništa što bi ga ukaljalo. Da li imate zakazano druženje sa ljudima sa posla? Dobro pazite kako ćete se ponašati, moguć je neki blam koji će vas dugo pratiti.
Devica

Dnevni horoskop vam kaže da bi trebalo da pustite druge da brinu o vama. Vi ste inače brižna i pažljiva osoba, ali univerzum poručuje da bi danas drugi trebalo da se posvete baš vama. To naročito važi za partnera, zaslužili ste opuštanje i romantiku!

Vaga

Odličan dan za Vage, dnevni horoskop predviđa ne samo novi uspeh, već i razrešenje jednog starog problema! Imate energiju i mudrost da se pozabavite nečim što vas je mučilo još pre nekoliko meseci, i da konačno to rešite. Uveče je vreme za proslavu!
Škorpija

Bićete vredni danas, ali sve vreme u vama će ključati želja da uradite nešto o čemu dugo maštate. To je nešto vezano za avanturu, što mnogi od vas ne bi očekivali. Danas je dan da to ostvarite i ne brinete šta će drugi misliti!
Strelac

Budite oprezni, dnevni horoskop predviđa vam napad neke osobe koja vas već dugo drži "na nišanu". U pitanju je osoba s kojom radite, a koja neko vreme pokušava da privuče vašu pažnju i svali neku odgovornost na vas. Ne dozvolite to i ne ulazite u konflikt, najbolji lek biće da se pravite da ne postoji!
Jarac

Imate veliku dilemu kako da uradite nešto, vuče vas srce na jednu, a razum na drugu stranu. Ključno će biti da budete smireni i strpljivi, i odgovor će vam se ukazati sam od sebe. Pazite se na ulici i u saobraćaju!

Vodolija

Fokusiraniji ste nego ikada i danas doživljavate uspeh, moguć je i novčani dobitak! Vaše raspoloženje je takvo da biste samo završavali neke stvari da se ne "vuku" narednih dana, i ne biste se bavili nebitnim. Ali napravite izuzetak za partnera koji želi da se malo provede, pridružite se zabavi!
Ribe

U ljubavi vam danas sve cveta, zaljubljeniji ste nego ikada, ali na poslu imate problem. Vaš stav će se sukobiti s nečijim, i važno je da ostanete pri njemu i ne pravite kompromis. Ovoga puta vi ste u pravu i to znate, neka to znaju i drugi.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: