Horoskop za 22.april

Zabava - Subota 22.04.2023 - 09:47

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 22. april 2023. godine vam donosi pogodnosti koje niste očekivali! Sjajan dan za obavljanje velikih kupovina, rešavanje papirologije ili ugovora koji se tiču nekretnina. Ukoliko ste željni promena, vreme je da napravite prve korake, a ishod će biti bolji nego što ste mogli da zamislite. Imate veliku podršku partnera, dopadaju vam se njegove ideje. Spavajte više.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa usporenost, nedostatak energije za obavljanje osnovnih zadataka. Napravite mali predah i ne hrlite u teške izazove samo da biste ih ispunili. Prija vam pažnja osobe suprotnog pola, danas možete da očekujete velike oscilacije kada su emocije u pitanju. Možda je trebalo da napravite tri koraka unazad za jedan kvalitetan unapred. Bićete zadovoljni na kraju dana.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju druženje, pozive, poruke. Bićete traženi više nego ikad, a savet je da svakome pomognete koliko možete. Isplatiće vam se višestruko, naročito jer već popodne dobijate iznenađenje koje će vas oduševiti. Ukoliko vam manjka finansija, strpite se. Ovo nije povoljan dan za nepotrebne troškove, potrudite se da malo uštedite. Pojačajte unos vitamina.
 
RAK
 
Horoskop vas savetuje da se klonite tuđih grešaka. Prikrivanje vam nanosi štetu, danas možete da očekujete konflikt sa osobama iz poslovnog okruženja. Obratite pažnju na reči izgvorene u afektu, ne uzimajte ih "zdravo za gotovo". Budite jasni u iznošenju svojih argumenata, jer ne kažu za džabe "traži i dobićeš". Moguća nesanica.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 22. april 2023. godine vam donosi novčani dobitak! Ukoliko ste dugo priželjkivali isplatu za zadatke koje ste obavili u prethodnom periodu, možete da odahnete. Sve je ispalo onako kako ste želeli i sada možete da uživate u plodovima rada. Iznenadite voljenu osobu, prijalo bi vam putovanje na bližu destinaciju. Čuvajte se povreda.
 
DEVICA
 
Odmor, odmor i samo odmor! Vreme je da napunite baterije kako treba. Ovo će biti idealna prilika da prepoznate šta tačno želite. Jedna poslovna ponuda može da stvori nedoumicu, zbog čega ćete se ceo dan osećati kao da ste na klackalici. Uvek je jedno rešenje ispravno - poslušajte intuiciju. U ljubavi sve ide kako treba, obratite pažnju na partnerove potrebe.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 22. april 2023. godine vas upozorava da budite iskreni na ljubavnom polju. Niste sigurni da li da se vodite emocijama ili razumom, zbog čega ste tokom celog dana napeti. Poslušajte savet starijeg člana porodice, možda ste ga ipak sagledali površno. Tajne mogu da dođu naplatu, zato je savet da budete otvoreni.
 
ŠKORPIJA
 
Danas ste na meti udvarača! Nemojte da ostajete kod kuće. Savet je da se krećete što više, jer nova poznanstva mogu da donesu mnogo toga. Ne samo da ćete steći dobre kontakte za posao i vaš lični napredak, već je vrlo moguće da ćete probuditi emocije koje su vam nedostajale. Težak period je iza vas, sada je vreme da mislite na sebe.
 
STRELAC
 
Problem u komunikaciji. Danas imate osećaj da vas niko ne razume, niti da sluša šta uopšte govorite. Pođite od sebe i razmislite da li drugima delujete isto. Budite strpljivi da saslušate druge, naročito bliske osobe. Ključ uspeha se krije u strpljenju, a ovu lekciju ćete savladati već krajem dana. Posvetite se partneru, prijaće vam razgovor sa njim.
 
JARAC
 
Mozak vam danas toliko brzo radi, da sami sebe ne možete da ispratite u tome, a da i ne govorimo o ljudima oko vas! Iskoristite taj nalet efikasnosti i kreativnosti da zablistate na poslu! Prijalo bi vam neko kraće putovanje ako imate priliku za to. Ne hrlite u beznačajne odnose iz dosade, pustite da se sve odvija svojim tokom.
 
VODOLIJA
 
Ambicioznost je kod vas danas veoma izražena, rešeni ste da vredno radite kako biste ostvarili svoje snove. Iskoristite taj nalet motivisanosti i inspiracije da započnete neke nove projekte koji bi mogli da vam donesu lepu zaradu. Izdvojite vreme za prijatelje i uživanje u prirodi. Horoskop vas savetuje da uvedete fizičku aktivnost.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 22. april 2023. godine vam donosi neki test, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Vodite računa da ne pređete granice pristojnosti u odnosu sa nadređenim. Zvezde su vam naklonjene kada je reč o novcu. Ukoliko planirate da pokrenete privatni biznis, danas je idealan dan za ulaganje.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: