Horoskop za 23. april

Zabava - Utorak 23.04.2019 - 01:06

Pred vama je horoskop za utorak 23. april. Sa srećom.

Horoskop za 23. april. Foto: Mondo Horoskop za 23. april. Foto: Mondo

Ovan

Kreativni ste. Naglašeno je polja veza i romantični ste. Očekujte jako uspešan dan.
Bik

Posvetite više pažnje partneru. Vreme je za uživanje kod kuće. Vredni ste i ambiciozni i to će drugi moći da uvide.
Blizanci

Pričljivi ste i skloni flertu. Ne gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već probali nešto odavno. Vreme je za nešto novo na poslu. Možete imati povećane troškove.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što se brinete oko finansija. Ne mešajte privatni i poslovni život. Moguća je glavobolja danas. Odmarajte malo više popodne.
Lav

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko sebični i usredsređeni na sebe. Bitno je da Vam bude zabavno u vezi. Nervozni ste jer neki od planova ne idu baš kako treba.
Devica

Imate želju da se više družite sa prijateljima, a to može da smeta Vašem partneru. Uživajte malo više popodne i ne morate stalno da radite.
Vaga

Ne treba sebe da opterećujete brigama oko novca. Pokušajte da cenite više sebe i da napravite kompromis sa partnerom, pa će se to dobro odraziti na Vašu vezu. Nemate dovoljno volje za rad, ali ni motivaciju. Potrebne su Vam nove ideje i  projekti.
Škorpija

Ne zapostavljajte privatni život, vezu, zbog posla. To može da pokvari odnos. Danas ćete imati burani dan, ali dajte sve od sebe da sve bude u redu. Usredsredite se.
Strelac

Isplanirajte danas šta ćete raditi za vikend. Posvetite više vremena partneru. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na putovanju. Ne propuštajte prilike.
Jarac

Danas ste posebno emotivni, naročito kad je reč o vezi. Nemojte previše da verujete drugim ljudima. Uradite na poslu sve kako mislite da treba.  
Vodolija

Lakše Vam je da ostanete u užem krugu ljudi koji Vas dobro poznaju, sa partnerom. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni, a na Vama je da ispratitite zahteve. Budite odgovorni.
Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza na poslu. Budite pažljivi u raspravama da ne bi došlo do još većih problema. Bitno je da nađete malo vremena da se odmarate, jer ćete tako izbeći napetost.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: