Horoskop za 23. april

Zabava - Subota 23.04.2022 - 11:31

Pred vama je horoskop za subotu 26. april. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Ceo današnji dan posvećen vam je nekom porodičnom okupljanju, želite da se svi lepo provedu i postaraćete se za to. Dnevni horoskop predviđa i da vam predstoji važan razgovor s partnerom, i uzbuđeni ste. Razmislite o bavljenju nekom novom fizičkom aktivnošću.
 
Bik
Danas ne preterujte s kafom, neće vam prijati! Dan iskoristite da pokušate da se opustite uz neki hobi koji vam uvek vrati osmeh na lice. Od neke osobe iz porodice dobijate odličan savet.
 
Blizanci
U ljubavi vam je sve odlično, ali ste zabrinuti zbog neke situacije na poslu, a danas ne možete da je rešavate. Skrenite sebi misli uz dobar film, ili razgledanje ponuda za putovanje! Moguće su nesuglasice s prijateljima oko nekih planova.
 
Rak
Danas će neko pokušati da vas natera da se pozabavite poslom, ne dozvolite to, vaš vikend služi za vaše odmaranje. Moguće je da će vam vremenska prognoza pokvariti neki plan. U ljubavi, dnevni horoskop predviđa da se osećate vrlo romantično.
 
Lav
Čeznete za nekom promenom, verovatno vezanom za vaš izgled. Šišanje, nova boja kose ili nešto slično daće vam inspiraciju i energiju. Imate želju da pomognete nekoj osobi koja je u lošijoj finansijskoj situaciji od vas.
 
Devica
Danas blistate i puni ste energije, i impresioniraćete svakoga koga sretnete. Moguć je zanimljiv susret, ako niste u vezi, i dogodiće se neočekivano, bukvalno na ulici. Nije vam dobar dan za učenje novih stvari, pa to bolje odložite.
 
Vaga
Razlike s partnerom kada je karakter u pitanju danas dolaze do izražaja, dnevni horoskop vam predviđa moguće nesuglasice! Osim toga, vikend vam prolazi mirno, planirate i veću kupovinu kojoj se unared radujete.
 
Škorpija
Osećate kao da stagnirate u ljubavi, i spremni ste za razgovor koji može mnogo toga da promeni. Vaš savet će danas nekome biti zlata vredan, u pitanju je osoba starija od vas. Pripazite koliko spavate.
 
Strelac
Odličan dan za učenje novih stvari ili usavršavanje neke veštine koja vas uzbuđuje. Dnevni horoskop kaže da ste puni inspiracije, želite da budete kreativni i povlačite i partnera u dan pun avanture. Ali sve to radite da biste skinuli fokus sa nečega što vas brine na poslu. Opustite se, vikend je!
 
Jarac
Vreme je da se više posvetite svom telu, i ono će vam to danas i dokazati. Pazite da se dobro hranite i dovoljno spavate, inače ćete biti potpuno ispijeni i neće vam biti čak ni do druženja s prijateljima. Samo par dana brige o sebi daće odlične rezultate, počnite već danas!
 
Vodolija
Čekate važne vesti, i celog dana biće kao na iglama. Dnevni horoskop kaže da vam je u ljubavi sve kako treba, ali vas neka situacija vezana za novac ili posao pomalo muči. Ne možete uvek na sve da utičete, nekada morate da pustite stvari da idu svojim tokom.
 
Ribe
Danas imate neku veliku odgovornost, neko vam je ukazao poverenje i poslednje što želite da uradite je da ga izneverite. To vam stvara pritisak, ali ste navikli i uz malo vere u sebe, zablistaćete. U ljubavi, moguće je dopisivanje sa vrlo interesantnom osobom.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: