Horoskop za 23. januar

Zabava - Subota 23.01.2021 - 09:58

Pred vama je horoskop za subotu 23. januar. Sa srećom.

Horoskop za 23. januar. Foto: Mondo Horoskop za 23. januar. Foto: Mondo

Ovan

Veoma ste komunikativni. Dobro se osećate. Moguć je kraći put. Usredsredite se na nove kontakte, prijaće vam saradnja sa drugima.
Bik

Moguć je povećan priliv novca. Najbolje bi bilo da podelite obaveze na više delova. Ubrzajte se sa radom.

Blizanci

Osećate se odlično. Ništa vam ne pada teško. Potrudite se da se usredsredite na svoje potrebe, ne morate stalno da pomažete drugima.
Rak

Završite započete obaveze. Možda vam sve ide sporije nego inače, ali dajte svoj maksimum. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.
Lav

Družite se više sa prijateljima. Nađite više vremena za drage ljude iako imate dosta obaveza. Neke ideje koje imate duže vreme treba da pokušate da ostvarite.
Devica

Podelite obaveze na više delova. Ne osećate se baš najbolje, imate dosta posla, pa treba da se bolje organizujete. Neka ženska osoba koja vam je bliska može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.
Vaga

Imate potrebu da se usavršavate. Nije vam ništa teško. Ipak, ne budite površni i rasejani, nego dajte sve od sebe da se usredsredite na posao.
Škorpija

Strastveni ste. Skloni ste flertu. Imate višak energije i to je odlično. Bavite se sportom, ako imate vremena za to.
Strelac

Budite otvoreni što se tiče vaših želja. Ne nervirajte se zbog toga što ne možete da dođete do dogovora sa partnerom, već dajte sve od sebe da kažete šta tačno želite. Slobodni, dvoumite se koju osobu da odaberete, a dopadaju vam sve dve slične vama.
Jarac

Imate potrebu da manje radite, ne možete da postignete sve što treba. Uradite šta možete da biste imali više slobodnog vremena. Brinite više o svom zdravlju. Moguća prehlada.
Vodolija

Romantični ste i skloni flertu. Potrudite se da se usredsredite na partnera, ako ste u vezi. Odličan je dan za ljubav.
Ribe

Komunikativni ste. Lako dolazite do nekih rezultata i ne morate previše da radite. Preosetljivi ste i ne prija vam kritika saradnika, ali ne primajte to k srcu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: