Horoskop za 23. januar

Zabava - Ponedeljak 23.01.2023 - 09:25

Pred vama je horoskop za 23. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine upozorava Ovnove na manje nesuglasice na poslu. Moguće je nerazumevanje sa saradnicima koje bi moglo da stopira projekat na kojem zajedno radite. Trebalo bi da date šansu osobi koja mesecima pokušava da vas osvoji. Negujte kožu.

BIK

Danas ste izuzetno kreativni, prepuni ste ideja koje bi mogle da ubrzaju radni proces i pomognu da ostvarite bolje rezultate. Budite uporni, borite se za svoje mišljenje. Slobodni Bikovi oklevaju da uđu u vezu sa osobom koja im se dugo udvara. Opekli ste se. Zdravlje je dobro.
BLIZANCI

Očekuju vas lepe vesti na poslu. Povišica ili bolja pozicija, svakako nešto što će biti potvrda vašeg velikog truda. Uživajte u ovom danu! rešavate važno porodično pitanje, možete da odahnete, bili ste zabrinuti. Partner je lud za vama! Manji roblemi sa probavom..
RAK

Potrebno je da sagledate situaciju na poslu iz druge perspektive, fokusirani ste na to šta se vama ne dopada, a ne šta drugi vide. Tek onda dolazi uspeh. Imate veštinu i znanje da rešite ovaj problem. Postižete kompromis sa partnerom. Idete u dobrom smeru. Moguć je nazeb.
LAV

Nije pogodan dan za potpisivanje ugovora i plaćanje računa. Mogla bi da vam se potkrade greška koju ćete kasnije skupo platiti. Partner vam otkriva tajnu o svojoj prošlosti. Brinuli ste bez razloga, potpuno vam je odan. Povedite računa o ishrani, unosite više vitamina. 
DEVICA

Dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine će obradovati Device. Danas stiže novac, verovatno u vidu poklona nekog bliskog rođaka ili brijatelja. Nemojte da se polakomite i pohrlite u šoping. Rešavajte važna pitanja. Bivša ljubav pokušava da vas ponovo osvoji. Sasecite ovu priču u korenu, prvi put se nije dobro završilo. Zdravlje je dobro.
VAGA

Pred vama je danas veliki izazov. Nudi vam se nov posao, a vi pokušavate da zadržite i stari i radite na dva mesta. Potrebna je mnogo bolja organizacija nego što ste trenutno u stanju da pružite da bi ovo uspelo. Partner vam ne veruje. Dajte sve od sebe da ponovo zadobijete njegovo poverenje. Napeti ste.
ŠKORPIJ

Imate sjajne ideje, ali se ustručavate da ih predložite nadređenima. Trebalo bi da budete više sigurni u sebe, imate sve potrebne "alate" da napredujete. Slobodne Škorpije dolaze u iskušenje da pokleknu pred udvaranjem bivše ljubavi. Mogući su problemi sa leđima.
STRELAC

Uhvatili ste zamah, puni ste elana i spremni da se uhavtite u koštac sa svim problemima. Samo tako nastavite, ovaj dan je posebno uspešan. Partner ne pokazuje previše razumevanja za vas, oseća se zapostavljeno. Bilo bi dobro da izbegnete svađu. Unosite više vitamina.

JARAC

Umorili ste se i izgubili interesovanje za posao. Smeta vam rutina. Napravite predah, ako je moguće uzmite slobodan dan. Potrebno vam je da se naspavate i saberete misli. Tajnoviti ste, partner nije siguran da su mu osećanja uzvraćena. Zglobovi su osetljivi, čuvajte se povreda.
VODOLIJA

Vama nikad nije dosadno, čak i kad radite stvari koje vas ne ispunjavaju. Dobra energija, radoznalost i inteligencija vam pomažu da iz najgorih situacija izvučete najbolje. Bravo! Premišljate se u vezi jedne osobe koja pokušava da vas zavede. Ako pristanete, veče bi moglo da bude magično. Osećate se odlično.
RIBE

Dnevni horoskop za 23. januar 2023. godine upozorava Ribe na intrige i spletke na poslu. Gledajte da se ne uplićete u tuđe "ratove". Strastveni ste, iskoristite poziv starog prijatelja da izađete. Mogli biste da upoznate nekog veoma zanimljivog. Moguća je glavobolja, potrebno je da više spavate.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: