Horoskop za 23. jul

Zabava - Subota 23.07.2022 - 08:49

Pred vama je horoskop za subotu 23. jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Danas ste veoma pozitivni i odlučni da proširite svoj krug prijatelja, što će vam lako poći za rukom. Mogući su manji novčani problemi, opreznije trošite novac. Prijao bi vam odmor, ne propuštajte priliku koja vam se ukaže.
 
Bik
Nešto vas brine, nečim niste zadovoljni, ali ne zaboravite da kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Samo, otvorite četvore oči kako ne biste propustili nove prilike koje vam se ukazuju! Emotivniji ste nego inače, posebno prema partneru.
 
Blizanci
 
Imate utisak da vam ljudi danas šalju pomešane poruke i sve vas to zbunjuje. Svakako, budite oprezni u odnosima sa drugima i verujte samo najbližima jer bi neko danas lako mogao da vas prevari. Moguća je glavobolja.
 
Rak
Pred vama je lep dan, sve vam ide od ruke, iskoristite to da završite nešto što ste odavno počeli. Stvari u vezi se odvijaju brže nego što ste očekivali i niste sigurni kako se osećate zbog toga. Iskren razgovor sa partnerom može da pomogne.
 
Lav
Danas ste primećeni svuda, a vama to i te kako prija! Ono što će vam se, međutim, manje svideti je to što su svi spremni da komentarišu vaš privatni život, nemojte to da dozvolite. Nemojte da ulećete u novu vezu samo zato da ne biste bili sami.
 
Devica
Neophodno je da napravite neke promene da biste bili zadovoljniji, a danas je idealan dan za to. Harizmatični ste i raspoloženi i svi se otimaju da budu u vašem društvu. Slobodni, neki bezazleni flert može da preraste u nešto više.
 
Vaga
Ako već duže vreme niste zadovoljni u vezi i čini vam se da nema rešenja, danas može biti dan odluke. Na poslu vas očekuje izuzetno uspešan dan, nadređeni su zadivljeni vašim sposobnostima! Više se odmarajte!
 
Škorpija
Uznemiriće vas neka porodična situacija, ali je najvažnije da ne dozvolite da vas to vrati u prošlost. Razmišljajte više o budućnosti, fokusirajte se na planove. Radite nešto što vas opušta i više vremena provedite u prirodi.
 
Strelac
 
Potrudite se da budete jasniji u komunikaciji, da preciznije izražavate svoje stavove, to će vam pomoći da napredujete na poslu. Neka tajna iz prošlosti mogla bi da vam pokvari dan. Više se posvetite partneru.
 
Jarac
Potrebno vam je da se posvetite nekim zabavnijim stvarima, a da malo manje radite. Preopterećeni ste obavezama. Idealan je dan da ga provedete sa prijateljima, na izletu ili negde u izlasku.
 
Vodolija
Danas ćete morati da se zauzmete za sebe, budite spremni da branite svoje stavove. Veoma ste efikasni i produktivni, pa vas očekuje uspešan dan na poslu. Budite direktniji u komunikaciji sa ljudima, čak i sa najbližima.
 
Ribe
Sjajno ste raspoloženi, pa dobijate i puno poziva za druženje koje bi trebalo da prihvatite. Posvetite neko vreme uređenju doma, to je ono u čemu vi uživate. Slobodni, očekuje vas flert "na svakom ćošku", veoma ste privlačni drugima.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: