Horoskop za 23. maj

Zabava - Ponedeljak 23.05.2022 - 00:12

Saznajte šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Mudrim potezom ostvarićete odličan rezultat na finansijskom planu. Poći će vam za rukom da ostvarite važan strateški cilj. Danas vas može oboriti s nogu jedna osoba u znaku Vage ili Strelca. Iskoristite ovaj dan za opuštanje, očigledno da vam vikend nije prijao.

Bik

Destabilizacija na finansijskom planu. Prilagodite radni plan novim okolnostima i prevazići ćete problem. Različiti stavovi između vas i partnera mogu dovesti do zaoštravanja odnosa. Variranje pritiska. Obratite se lekaru kako biste dobili odgovarajuću terapiju.

Blizanci

Današnji dan vam može doneti pregovore u kojima neće biti mesta za kompromis. Unapred morate imati spreman odgovor. Pripremite se za buran ljubavni sastanak s osobom koja vas neodoljivo privlači. Proverite vid kod oftalmologa. Crvenilo oka.

Rak

Uspeh u kreativnim zanimanjima. Zablistaćete na javnim nastupima. Poznanstvo sa zanimljivom osobom u krugu prijatelja može se ispostaviti kao sudbinsko. Čuvajte se virusa. Moguć je stomačni virus, koji se može manifestovati i visokom temperaturom.

Lav

Uspešno ćete okončati naporne pregovore, a nakon toga započeti rad na projektu kakav do sada niste imali prilike da radite. Vaš odnos sa ukućanima i s partnerom pun je tenzije. Nijedna strana ne želi da popusti. Aritmija je posledica napete situacije.

Devica

Danas je moguć konflikt sa nadređenima i s kolegama. Prvi sastanak sa osobom koja vam se dopada učiniće da osetite leptiriće u stomaku. Smanjite slatkiše, kao i masnu, brzu hranu, sve što je kalorično. U suprotnom, možete imati problem sa kilogramima.

Vaga

Destabilizacija na finansijskom planu. Mogući su vanredni izdaci i kašnjenje važne uplate. Razmirice s partnerom, pa čak i ljubomorne smene mogu vam danas doneti dosta stresa. Već duže vreme imate problem sa kolenima, moguće da je to posledica vaše težine.

škorpija

Akcenat je na vašim odnosima s kolegama i na potencijalnoj promeni. Držite se svojih principa, ali ne preterujte u tome da dokažete da ste u pravu. Rešili ste da definišete svoj odnos s partnerom. Pad imuniteta. Manifestuje se pojavom ekcema, kao i herpesa.

Strelac

Ovaj period donosi vam tajni sastanak na kojem ćete iza zatvorenih vrata doneti važne odluke o daljem pravcu poslovanja. Zbližićete se sa osobom sa kojom ste dosad bili u poslovnim odnosima. Orni ste za bilo koju vrstu aktivnosti jer ste puni energije.

Jarac

Pregovori sa problematičnim partnerima zadaju vam glavobolju. Turbulentan period u komunikaciji. Vaš odnos s partnerom se stabilizuje i dobija sve više na posebnom kvalitetu. Planirate zajednički odmor. Sada vam je prioritet aktivnost i održavanje kondicije.

Vodolija

Uspešna saradnja sa inostranstvom. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz turbulentan period. Šta god kaže jedna od strana, ispostavi se kao iritantno za ovu drugu. Vrtoglavica. Svakako da morate naći tome uzrok, ne smete zanemarivati simptome.

Ribe

Nesporazum sa kolegama može učiniti ovaj dan prilično stresnim za vas. Posle raznih nesuglasica s partnerom u vama se budi želja da negde pobegnete i da se osamite. Pad imuniteta. Proverite krvnu sliku, uradite sve neophodne analize.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: