Horoskop za 23. mart

Zabava - Utorak 23.03.2021 - 10:06

Pred vama je horoskop za utorak 23. mart. Sa srećom.

Horoskop za 23. mart. Foto: Mondo Horoskop za 23. mart. Foto: Mondo

Ovan

Organizujte se bolje. Ne možete da se uskladite sa kolegama, prilično ste nervozni. Potrudite se da se prilagodite drugima.
Bik

Lako dolazite do rešenja. Ne nervirajte se previše oko tuđih problema, gledajte sebe. Dajte svoj maksimum na radnom mestu, budite uporni.

Blizanci

Sastavite spisak obaveza za danas i pridržavajte se svega što treba da uradite. Provedite više vremena sa porodicom.
Rak

Komunikativni ste i lako dolazite do dogovora sa drugima. Nije vam lako da se povežete sa svima, ali uspevate da nekako dođete do rešenja. Moguć kraći put, iskoristite priliku ako vam se pruži.
Lav

Priliv novca je očekivan. Ništa vam ne pada teško. Možete konačno da kupite neke stvari koje ste planirali da odradite, ne odlažite sebi ugođaj.
Devica

Veoma ste otvoreni i spremni za promene. Neka ženska osoba može da vas podstakne da probate neke nove stvari da promenite na radnom mestu. Moguća glavobolja i problem sa pritiskom.
Vaga

Potrudite se da se usredsredite na posao. Neki detalji mogu da vam promaknu. Dajte sve od sebe da budete posvećeni i da drugi to primete. Ne odlažite ništa.

Škorpija

Usredsredite se na pozitivne stvari u krugu prijatelja, dajte podršku nekoj osobi koja započinje novi posao. Ako imate vremena popričajte sa nekom bliskom osobom o nekim idejama koje imate. Pod stresom ste zbog previše obaveza.
Strelac

Odlično se osećate. Dajte sve od sebe da se usredsredite na sitnice. Pazite šta potpisujete, moguće su greške.
Jarac

Najbolje bi bilo da razmislite o usavršavanju. Nije dobar dan za odlaganje obaveza, iako nemate volju za rad. Potrudite se da se fokusirate na lepe stvari na poslu, ulepšajte radno mesto i pravite kompromise sa kolegama.
Vodolija

Štednja je ključna reč za danas. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Ako ste u vezi, mogući su nesporazumi, a ako ste slobodni iz nekog flerta možeda nastane nešto više.
Ribe

Drugi ljudi su skloni saradnji. Ne nervirajte se previše oko posla. Dajte svoj maksimum da biste postigli dobre rezultate. Ljubav vam je na prvom mestu, a ako ste slobodni skloni ste zaljubljivanju.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: